BAZAR

Gemenele fostei măicuţe, botezate mâine la Bucureşti de un director din primărie

Evenimentul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13.00, la Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din strada Tg. Neamţnr. 12 C, Sector 6, anunţă naşul.

Cele două fetiţe gemene, Ana Ecaterina şi Maria Nectaria, vor fi năşite de Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet pentru Suflet”, care ocupă şi funcţia de director al Administraţiei Pieţelor la Sectorul 4.

Florescu s-a oferit să le ajute pe cele trei şi cu o locuinţă anul trecut, spunând că face dezinteresat acest lucru.

Acesta este cunoscut în Sectorul 6 al Capitalei ca omul care dă de mâncare săracilor la restaurantul lui, face petreceri pentru copii şi că şi-ar dori să ajungă primar, în locul lui Cristian Poteraş. A tipărit şi o fiţuică, „Gazeta Cetăţeanului” a cărei primă pagină îi era rezervată. „Îngerul păzitor Ştefan Florescu”, titra publicaţia de cartier la sfârşitul anului trecut, scrie evz.ro.

Fosta măicuţă Sebastiana spune că nu şi-a făcut deocamdată planuri cum ar vrea să arate viaţa ei după ce vor creşte fetele. Ştefan Florescu are o altă variantă: fetele se duc la grădiniţă, la şcoală, la liceu, la facultate, iar Elena Gâtlan se poate implica în proiectele de la fundaţia pe care o conduce.

Elena Gâtlan, pe numele de mamă, s-a retras din viaţa monahală, numele „mireanului” cu care a făcut copiii rămânând deocamdată „secretul ei şi al lui Dumnezeu”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button