Geantă suspectă găsită lângă Ministerul Transporturilor. Traficul în zonă a fost restricționat

12 apr. 2022
454 Afișari
Geantă suspectă găsită lângă Ministerul Transporturilor. Traficul în zonă a fost restricționat
Geantă suspectă găsită lângă Ministerul Transporturilor. Traficul în zonă a fost restricționat | Sursă foto: Captură ecran Antena 3

Update ora 10:35: Poliția Capitalei a anunțat că nu se confirmă nici o situație de risc.

În această dimineață o geantă suspectă a fost găsită abandonată lângă Ministerul Transporturilor, în parcarea instituției. Traficul din zona Gării de Nord din București a fost restricționat..

Geantă suspectă găsită lângă Ministerul Transporturilor

Bagajul suspect a fost observat de către jandarmii din zona. Acesta fusese abandonat în parcarea aferentă Ministerului Transportului. Zona respectivă din București a fost înconjurată de către jandarmi, după cum relatează Antena 3.

În această dimineață, jandarmii ce efectuează serviciul în zona Ministerului Transporturilor au sesizat prezența unui bagaj abandonat în parcare. A fost solicitată prezența specialiștilor pirotehnicieni. Sunt impuse restricții rutiere punctuale, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere asigurând fluidizarea traficului.

Pentru a se putea face verificări și a se stabili dacă pachetul reprezintă un pericol sau nu, traficul în zona Gării de Nord a fost blocat complet. În acest moment se așteaptă ca la locul indicat să ajungă Pirotehniștii Serviciului Român de Informați (SRI). Aceștia vor intervenii pentru a ridica geanta abandonată lângă respectiva mașină.

Pirotehniștii au verificat geanta suspectă: Alerta a fost una falsă

Pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informați (SRI) au efectuat verificările necesare. În urma acestora s-a constatat că în respectivul bagaj nu se aflau obiecte sau substanțe periculoase. Geanta a fost cel mai probabil un bagaj uitat pe drum de un trecător.

Poliția Capitalei a anunțat:

„Nu se confirmă nici o situație de risc.”

Restricțiile de circulație ce fuseseră instaurate de către Brigada Rutieră au fost ridicate , iar traficul rutier în zona Gării de Nord a fost reluat.

Cookies