Geamul unui tramvai de pe linia 19 din București a căzut cu totul. „Rugina trona ca la mama ei acasă”

13 mart. 2023
1486 Afișari
Geamul unui tramvai de pe linia 19 din București a căzut cu totul. „Rugina trona ca la mama ei acasă”
Geamul unui tramvai de pe linia 19 din București a căzut cu totul. „Rugina trona ca la mama ei acasă” | Sursă foto: Facebook-Reclamații STB (fostul RATB)

La finalul săptămânii ce tocmai a trecut geamul unui tramvai din București s-a prăbușit cu tot cu cheder. Din fericire, acesta a căzut în exteriorul mijloului de transport în comun, iar pasagerii nu au fost răniți în urma incidentului neplăcut.

Geamul unui tramvai din București a căzut din cauza ruginii

Mare parte din tramvaiele care circulă pe străzile din București sunt foarte vechi. Cu excepția liniilor 41 și 25, pe care au început să circule tramvaiele Imperio, în restul orașului bucureștenii merg cu tramvaie ce au fost puse în circulație cu zeci de ani în urmă.

Din cauză vechimii acestora, multe dintre tramvaiele din Capitală au probleme ce pun viețile călătorilor în pericol. Un asemenea incident a avut loc la finalul săptămânii trecute într-un tramvai de pe linia 19. Întreg geamul acestuia a căzut, cu tot cu cheder.

Din fericire acesta nu s-a prăbușit peste călători, ci a căzut în exteriorul mijloului de transport în comun. Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB)”, însoțite de următorul mesaj:

Vineri, 10 martie 2023, orele după amiezii.

In capitala europeană București, un geam al tramvaiul 19 s-a prăbușit spre exterior, cu tot cu cheder, spre norocul tuturor călătorilor. Rugina trona ca la mama ei acasă.

Nedoritul eveniment s-a întâmplat în dreptul stație Câmpia Libertății. Mulțumim, STB! Mulțumim, Nicușor Dan!

Te-ar mai putea interesa și: 

Pe ce linii urmează să intre noile tramvaie Imperio

Cu toate că bucureștenii și-au exprimat nemulțumirea față de cele petrecute, unele persoane au făcut haz de necaz în secțiunea de comentarii. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „Ne-a promis Nicușor Dan mijloace de transport nemaipomenite, iaca le avem.”
  • „Plot twist: Intraseră controlorii, iar cineva a scos geamul ca să poată fenta suprataxa.”
  • „Măcar este aerisire în tramvai.”
  • „O imagine cât 1.000 de cuvinte. Nimeni nu vede nimic.”

Până la acest moment, doar linia de tramvai 41 a fost dotată complet cu tramvaiele noi produse de Astra Arad. La data de 1 martie, pe linia tramvaiului 25 a fost introdus primul din cele 12 noi tramvaie Imperio care vor circula pe această rută.

După dotare linie 25, Primăria Capitalei va înnoi și liniile 32 și 21. Cu toate astea, va mai dura până când pe străzile din București nu vor mai circula vechile tramvaie.

Cookies