ARHIVA B365

Gazonul de pe National Arena, îmbibat cu apă inaintea meciului Steaua-Chelsea

Update: Reprezentanții Primăriei Capitalei au precizat pentru B365.ro că la această oră acoperișul este închis și gazonul protejat. 

Steaua întîlneşte pe Chelsea mîine seară, în grupele Ligii Campionilor. Ambele echipele ar putea întâmpina mari probleme pe noul gazon de pe stadion. Astfel, din cauza ploilor din ultimele zile, gazonul s-a îmbibat cu apă, susțin cei de la dolcesport.ro. Primăria Capitalei, deși fusese anunțată de condițiile meteorologice din această perioadă, nu a tras la timp acoperișul pentru a proteja gazonul. Mai mult, cei de la Steaua ar fi solicitat încă de acum două zile, când a fost anunțat codul portocaliu, să fie tras acoperișul.

Astăzi, la conferința de presă, Laurenţiu Reghecampf era nesigur cu privire la starea gazonului: „Din cîte am înţeles, acoperişul va fi tras. Sau a fost deja tras. Nu vom avea nici o problemă. Poate era mai bine să se tragă mult mai devreme”, scrie gsp.ro.

Acoperisul de pe Arena Națională poate fi utilizat doar în anumite condiţii.”Nu poate fi pus în funcţiune decît dacă sînt temperaturi apropiate de 0 grade Celsius şi nu sînt precipitaţii. Acoperişul are o staţie meteo proprie şi, dacă aceasta dă undă verde ca să îl tragem, o putem face, dacă nu – nu. Nu putem apăsa pe buton cum vrem noi, fiindcă ne văd nemţii şi ne pierdem garanţia”, au explicat surse din cadrul Primăriei acum un an.

Vremea nu se anunţă mai bună pînă la ora jocului cu Chelsea, prognoza meteo anunţă ploi şi mîine.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button