Gata, Nicușor Dan a rezolvat problema frizurii. Bine, de fapt ne pune pe noi, bucureștenii, să găsim soluția

21 mai 2021
251 Afișari
Gata, Nicușor Dan a rezolvat problema frizurii. Bine, de fapt ne pune pe noi, bucureștenii, să găsim soluția
Sursa foto: Facebook

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a ținut în cursul zilei de vineri o conferință de presă în fața clădirii Primăriei Generale. Acolo, un jurnalist l-a întrebat pe edil dacă a făcut o schimbare de look, aluzie la părul lung cu care s-a afișat Dan în ultimele luni. Primarul a început să râdă, și a spus, în glumă, că va cere opinia cetățenilor în privire cu noul său look.

Moment comic în cadrul conferinței de presă susținută de Nicușor Dan astăzi din fața Primăriei Capitalei. Într-un răstimp între prezentări, jurnaliștii aflați la fața locului au putut să-i adreseze întrebări edilului. Un jurnalist a adresat o întrebare mai neobișnuită, pe tema frizurii pe care o poartă Dan în acest moment, aspect care a devenit din ce în ce mai des subiectul glumelor, mai ales pe rețelele de socializare. Întregul moment a fost surprins pe transmisiunea live oferită de Primăria Municipiului București pe Facebook, cu ocazia conferinței de presă.

„Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?”. Cum a reacționat Dan

Jurnalistul cu pricina l-a întrebat pe Nicușor Dan, în glumă, de ce nu s-a mai tuns în ultimele luni, edilul Capitalei fiind surprins în ultimele luni cu o podoabă capilară din ce în ce mai bogată. „Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?” a întrebat reporterul.

Primarul nu a fost ofensat de întrebare, dimpotrivă a început să râdă sub masca de protecție. „Haideți să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă trebuie să mă tund sau nu”, a spus, zâmbind, edilul Capitalei, Nicușor Dan.

„Freza” lui Nicușor Dan este în atenția cetățenilor din luna martie

Deși putem spune că podoaba capilară a primarului Capitalei a devenit subiect principal de glume și meme-uri pe Facebook în ultimele săptămâni, criticii la adresa look-ului lui Nicușor Dan au apărut încă din luna martie, când edilul era ridiculizat în secțiunea de comentarii de mai multe persoane care asistau la conferințele de presă transmise live pe pagina sa de Facebook. La acea vreme, părea că o bună parte a celor care urmăreau declarațiile erau mai atenți la ce se întâmpla deasupra frunții primarului decât la ce spunea acesta.

Cookies