ÎN LUMEȘTIRI

Gata cu joaca! Fiscul a scos la licitație chiloții datornicilor

Fiscul a scos la licitație chiloții datornicilor, încercând astfel să aducă la buget bani din lenjeria intimă confiscată de la cei care au de dat statului.

Fiscul a scos la licitație chiloții datornicilor, în Ucraina, aceștia putând să fie cumpărați cu aproximativ 3 lei bucata.

Deși pare greu de crezut, este cât se poate de real. În urma raidurilor executorilor judecătorești asupra datornicilor, pe un site al ministerului ucrainean al justiției pentru licitații online au fost scoși la vânzare zeci de perechi de chiloți cu etichetă. Prețurile încep de la 19 grivne, aproape 3 lei.

Fiscul a scos la licitație chiloții datornicilor

Numărul ucrainenilor datornici la fisc a crescut cu 300.000 anul trecut, potrivit datelor oficiale transmise de BBC Ucraina.

Și, asta nu este tot. Dacă vă întrebați ce mai vând cei din Ucraina pentru a recupera din datorii, vă spunem că, în trecut, au fost scoase la licitație vaci sau oi. Mai mult, anul trecut a fost un val de revoltă și indignare pe rețelele de socializare din Ucraina după ce au fost scoși la vânzare doi câini de companie confiscați.

În Ucraina sunt înregistrați peste 2 milioane de oameni cu datorii la fisc.

În România, noul proiect de reorganizare al ANAF, pus în dezbatere publică, vine după ce acum câteva săptămâni a fost redus numărul de vicepreşedinţi din cadrul ANAF de la 4 la 3. Astfel, numărul posturilor alocate se reduce de la peste 27.000 la 25.000, în timp ce funcţiile de conducere se reduc cu circa 5%.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button