Garsoniera de la Cluj care a ajuns celebră și la București. Un anunț de închiriere și zeci de mii de reacții bestiale. „E debaraua unui Penthouse!”

08 feb. 2022
1060 Afișari
Garsoniera de la Cluj care a ajuns celebră și la București. Un anunț de închiriere și zeci de mii de reacții bestiale.
Garsoniera de la Cluj care a ajuns celebră și la București. Un anunț de închiriere și zeci de mii de reacții bestiale. "E debaraua unui Penthouse!" | Sursă foto: Facebook-Panoramic Imobiliare Cluj

Un anunț imobiliar a reușit să facă furori pe internet. Este vorba despre o garsonieră din Cluj pentru care se caută chiriași.

Garsoniera de la Cluj care a ajuns celebră

Anunțul de închiriere a fost postat pe Facebook și a devenit celebru în toată România. În acesta este specificat faptul că imobilul este complet mobilat și utilat, decorat într-o manieră modernă, se află la ultimul etaj al unui bloc de patru etaje, iar prețul de închiriere este de 200 de euro (ușor negociabil). Un singur defect ar avea acest imobil, anume că suprafața lui este de doar 11 mp. Detaliul a stârnit amuzamentul celor ce au văzut postarea, iar secțiunea de comentarii a reușit să adune zeci de mii de glume pe seama garsonierei.

Printre replicile cârcotașe ale oamenilor, s-a strecurat și un comentariu adăugat de pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Aceștia au precizat că nu sunt interesați de garsonieră, însă ar vrea să îi ofere un loc de muncă fotografului.

Ironiile și glumele nu au întârziat să apară

Secțiunea de comentarii a acestei postări este un adevărat show de stand up. Zecile de mii de glume sunt o modalitate perfectă de a ne destinde. Iată câteva dintre glumele făcute pe seama spațiului foarte mic:

  • F.C. – „Am mai mult spațiu pe card.”
  • G.L. – „Dacă se supără proprietarul, își ia garsoniera și pleacă acasă cu ea.”
  • C.E. – „Daca comand o pizza family, mă întreb daca intra pe ușa sau trebuie luata felie cu felie?”
  • R.B. – „Măcar un loc de parcare ca sa-mi las frigiderul.”
  • M.S. – „Dacă bagi cheia în ușă din exterior, îți zgârii geamul cu capătul cheii.”
  • T.O. – „Cheltuieli lunare mici, păi la ce dimensiuni are o încălzești cu o lumânare.”
  • M.A.T. – „Dacă bagi un câine în garsoniera asta trebuie să dea din coadă pe lungime, că în lateral nu are loc.”

În cazul în care doriți să vă delectați și cu alte comentarii de la această postare, o puteți găsi aici. Noi suntem de părere că merită citite.

Cookies