Garda Financiară, Rue Pavlov, Not That Kind, Luni la Teatru @ Trofeul Club A

de:
23 ian. 2012
1 afișări
Garda Financiară, Rue Pavlov, Not That Kind, Luni la Teatru @ Trofeul Club A

Trofeul Club A – Avanpost Rock îi găzduieşte pe Garda Financiară, Rue Pavlov, Not That Kind, Luni la Teatru.

Trupa câştigătoare a Trofeului Club A – Avanpost Rock va concerta la EXIT Festival 2012 (între 12-15 iulie).

Garda Financiară, ce are în componenţă doi oameni, Gilbert Dragoş Dumitru (clape şi negative) şi Şerban Mocanu (chitară), caută să-şi croiască un drum în nebuloasa undergroundului românesc.

Totul a început într-o seară de mai la o carafă de vin. Șerban Mocanu şi Gilbert Dragoş Dumitru, pe atunci membri „Negru Latent” asculta acasa la un prieten niste inregistrari de prin anii nouazeci ale formatiei „Malaria” pe niste casete vechi.

În august 2008, cu ocazia unui maraton de trupe mai mult sau mai putin amatoare, are loc prima aparitie scenica a trupei „Lorzi intre ei” fosta „Malaria” cu line-up-ul: Dragoş „Klaus” Dumitru (vocal, clape, programming) Florin Popescu (chitatara solo, programming) şi Șerban Mocanu (chitară ritm, backing vocals).

Componenţa trupei Garda Financiară se reduce la doi membri Dragoş „Klaus” Dumitru (clape, vocal) şi Șerban Mocanu (ghitară, vocal). Cele circa zece piese ce constituie nucleul repertoriului şi care fac obiectul unui album ipotetic „Control inopinat” sunt, în mare, piese de forţă cu puternice accente parodice. Un al doilea album intitulat „Nostalgii la Judiciar” se întrevede cu piese mai lente de stare, subiecte ale unor meditaţii estetice şi de natură socială.

Rue Pavlov

Formula live:

Paul Danciu – voce&chitară

Daniel Prundeanu – tobe

Claudiu Gal – chitară bas

Proiectul Rue Pavlov a fost înfiinţat în 2008 de Paul Danciu si reprezinta o obiectivare a unor calatorii interioare. În muzica Rue Pavlov fiecare ascultator îsi gaseste un drum, îsi pune sandalele si merge.

Spectacolul Tales of Estrangement, propus în prima faza în forma electroacustică, cu influenţe psihedelice şi minimaliste, se caracterizează printr-o succesiune de elemente dramatice, cu repetiţii matematice şi improvizaţie. Repetiţia structurală induce o stare de străniătate ce traversează aceste povestiri de înstrăinare. Înstrăinarile propuse amintesc ruptura de ceilalţi şi încearcă să găsească un răspuns la o întrebare ce se tot repetă până când se transformă în răspuns fără întrebare, ducând într-o zonă aridă a emoţiilor.

Din vara 2011, Tales of Estrangement intra în studio, materialul este sintetizat şi ia forma unui album, întrainarEstrangement, care urmează să fie lansat anul acesta, în 2012. În studio au colaborat cu Alex Kocsis, percutii şi tobe, Naidin, violoncel şi Ana Precup, voce.

În formula live întrainarEstrangement a revenit în 2012 Daniel Prundeanu, tobe şi a intrat un nou basist, Claudiu Gal.

Luni la Teatru este o trupă de rock alternativ.

Componenţa trupei:

Postolache Radu – Vocal, Acoustic guitar

Cojoc Catalin – Guitar, Saxophone

Ghiuta Dorin – Keyboard, Backing vocals

Asofiei Dan – Drums, Backing vocals

Bogdan Liviu – Bass

Background(în deschidere la):

Luna Amară, Byron, The Amsterdams, Rava, etc.

Au concertat în mai multe cluburi din ţară precum: Bacău(The Stage, Subway, Vial Caffe, etc.), Iaşi(Dublin, etc), Suceava(Vox, BRC fest), Galaţi(Zodiar)

Not That Kind

Componenţa trupei:

Matei Dumitrescu (voice, acoustic guitar)

Vlad Bogdan (lead guitar, voice)

Marius Deak (drums)

Ioan Iacovescu (bass guitar)

Cookies