LA MINE-N CARTIER

Gărâna Jazz Festival @ Cafeneaua Critica

Inaugurat în urmă cu 15 ani, la Gărâna, în Munţii Banatului, Festivalul de jazz de la Gărâna ajunge în vara lui 2012 la ediţia a 16-a (12-15 iulie). De la o mică şi îndrăzneaţă iniţiativă, evenimentul a căpătat o spectaculoasă anvergură internaţională, printre invitaţi numărăndu-se interpreţi şi trupe din multe ţări, inclusiv mari vedete de clasă mondială.

Despre Gărâna Jazz Festival vor vorbi la Cafeneaua critică jurnalistul Marius Giura, directorul festivalului, şi prozatorul şi profesorul timişorean Tinu Pârvulescu, editorul volumului de evocări şi mărturii Gărâna Jazz. Povestea unui festival, a locului şi a publicului său (Editura Brumar, 2012). Vor fi – de asemenea – la Cafeneaua critică proiecţii de imagini din ediţiile trecute, deci… mult jazz! Ca şi detalii despre ediţia 2012, care bate la uşă!

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se desfăşoară joia seara*.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button