ȘTIRI

Gara de Nord se pregăteşte de petrecere: Train Delivery ajunge azi şi aduce muzică şi artă

Evenimentul este organizat de Street Delivery și CFR, în perioada 28-30 iunie. 

Publicul va găsi aici expoziţii foto, graffiti pe tren, party pe peron, filme de călătorie, teatru feroviar și muzica Gării de Nord prin oamenii care au cântat-o de-a lungul vremii (de la Corina Chiriac și Gabriel Dorobantu la Rimaru și Norzeatic). Totodată, un tren de la Remiza Specială Mogoșoaia a fost garat ca să găzduiască expoziții foto, instalații și performance în compartimente.

Train Delivery este un eveniment care marchează reafirmarea Gării de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic și cultural. Emblemă a Bucureștilor, Gara de Nord trebuie să redevină un spațiu civilizator prin modalități creative simple, cred organizatorii.

Cei care vizitează Gara de Nord vor fi nu doar călători, ci și cetățeni care vor să afle lucruri noi despre potențialul orașului lor, care vor să asiste la evenimente și să își reaproprieze gara ca pe un bun cultural în care se simt bine. Acesta este anunţat ca un punctul de pornire al revitalizării identității trecute a Gării de Nord și startul construcției unei identități culturale actuale, prin care își reafirmă spiritul european. Train Delivery este un eveniment organizat de Street Delivery și CFR în parteneriat cu societatea civilă.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button