„Gânduri bune” la metrou în București. MetroCrush împarte bilețele cu mesaje care să le aducă zâmbete bucureștenilor

06 aug. 2022
1029 afișări
„Gânduri bune” la metrou în București. MetroCrush împarte bilețele cu mesaje care să le aducă zâmbete bucureștenilor
„Gânduri bune” la metrou în București. MetroCrush împarte bilețele cu mesaje care să le aducă zâmbete bucureștenilor | Sursă foto: MetroCrush

Gesturile mici contează uneori mai mult decât ne dăm seama. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele bucureștenilor, MetroCrush lansează campanie „Gânduri bune” în cadrul căreia împarte biletele cu mesaje frumoase celor ce călătoresc cu metroul prin Capitală.

Campania „Gânduri bune” la metrou

Campania demarata de MetroCrush se numește „Gânduri bune” și nu este prima data când are loc. Inițial, MetroCrush a împărțit 100 de bilețele cu mesaje simpatice și de încurajare, ce au avut rolul de a aduce zâmbete pe fețele bucureștenilor.

Oamenii au fost reticenți, unii nu au acceptat biletul, iar alții l-au aruncat in geantă fără măcar să se uite la el. Dar totul a fost compensat de oamenii care au primit acest bilet cu zâmbetul pe buze și care au vrut să ne spună și reacția pe care au avut-o când un străin le-a întins un bilet, aparent simplu, a declarat administratorul paginii de Facebook MetroCrush.

Pe respectivele bilețele erau scrise mesaje precum:

  • „Ești frumoasă azi”,
  • „Ești ceea ce gândești”,
  • „Daca ai un vis, acum e momentul să începi”.

De data aceasta, au fost pregătite 4.000 de bilețele ce vor fi împărțite la metrou din București, sâmbătă, 6 august 2022. Campania se va desfășura la gura de metrou de la Unirii, în jurul orei 18:00.

Persoanele ce doresc să ia parte la această campanie pot trimite un mesaj direct pe pagina de Facebook MetroCrush.

De unde a pornit această idee

Ideea originală a pornit de la o persoană anonimă. Respectivul a lăsat pe un scaun de metrou un bilețel care urma să aducă zâmbetul celei ce îl găsea.

A pus pe un scaun din metrou un bilet cu 20 lei si un text frumos scris.

Pe bilețel se afla și un desen cu MetroRush, îmbinat în logoul paginii de Facebook. Astfel desenul a devenit mascota paginii.

MetroRush, mascota paginii MetroCrush | Sursă foto: MetroCrush
MetroRush, mascota paginii MetroCrush | Sursă foto: MetroCrush

Acum, respectiva caricatură apare mereu în mesajele postate pe pagină. Așteptăm cu nerăbdare să vedem reacțiile oamenilor ce vor primi bilețele.

Cookies