BAZAR

GAME OF THRONES. HBO: Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va continua cu 2 sezoane noi

GAME OF THRONES. Anunţul privind apariţia a două sezoane noi din serialul GAME OF THRONES/ URZEALA TRONURILOR a fost făcut de reprezentanţii HBO la două zile după ce primul episod din al patrulea sezon al acestui show TV a obţinut cea mai mare audienţă din ultimii şapte ani pentru acest post de televiziune

GAME OF THRONES S04E01. Potrivit Reuters, citat de Mediafax, acel episod a fost urmărit de 6,6 milioane de telespectatori duminică seară, în America de Nord, depăşind precedentul record de audienţă al serialului, care era de 5,5 milioane de telespectatori nord-americani.

GAME OF THRONES ONLINE. Această performanţă ocupă locul al doilea în topul celor mai mari audienţe reuşite de HBO, un post deţinut de grupul Time Warner Inc., fiind depăşită doar de episodul final din serialul „Clanul Soprano”, în 2007, care a fost urmărit de 11,9 milioane de telespectatori.

GAME OF THRONES. Fiecare episod din serialul „Urzeala tronurilor” este vizionat, în medie, de 14,4 milioane de persoane, însă această cifră include telespectatorii care înregistrează episoadele pentru a le viziona mai târziu – o practică foarte populară în rândul plătitorilor de abonamente HBO.

GAME OF THRONES SEZONUL 4. Inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R. R. Martin, serialul original HBO „Urzeala tronurilor” are o acţiune centrată vag în secolul al XV-lea, într-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul şi fantasticul vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

GAME OF THRONES S04. Serialul „Game Of Thrones” a fost recompensat cu numeroase premii internaţionale, inclusiv un Glob de Aur şi un premiu Emmy, câştigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

GAME OF THRONES. Seria „Cântec de gheaţă şi foc” („A Song of Ice and Fire”) este o fantezie epică scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin. Acesta a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 24 milioane de copii doar în America de Nord.

GAME OF THRONES. Cel de-al patrulea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a avut premiera în România pe 7 aprilie pe postul HBO.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button