ARHIVA B365

Gama Residence lansează cel de-al cincilea ansamblu din Bucureşti

Ansamblul Gama Residence Metalurgiei va avea aproximativ 120 de unităţi locative, iar investitia se ridica la aproape 6 milioane de euro. Complexul are locuri de parcare, spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii.

Nivelul preţurilor este similar cu cel întâlnit în piaţa apartamentelor vechi, construite în anii 1966 – 1976, potrivit companiei. Preţurile pornesc de la 27.000 euro, pentru o garsonieră de 30 de metri pătraţi utili, apartamentele cu două camere de 49 de metri pătraţi utili costă 44.000 euro, cele de 70 mpu se vând cu 63.000 euro, iar locuinţele cu 74 mpu au un cost de 66.000 euro.

Toate locuinţele din noul ansamblu rezidenţial se vând finisate, după preferinţele clienţilor, au centrale termice şi aparate de aer condiţionat.

În cadrul Târgului Imobiliar Project Expo va fi prezentat şi Gama Residence Olteniţei, cel de-al patrulea patrulea proiect al companiei.

Giulio Angheloiu, manager al companiei Premier Service promotorul proiectului, a precizat că primii clienţi care vor face zece rezervări în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo vor primi locuri de parcare gratuite.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button