GAMA-ANCAVIVI / Creeaza un mediu sanatos folosind echipamente profesionale pentru curatenie (P)

17 ian. 2022
27 Afișari
GAMA-ANCAVIVI / Creeaza un mediu sanatos folosind echipamente profesionale pentru curatenie (P)
GAMA-ANCAVIVI / Creeaza un mediu sanatos folosind echipamente profesionale pentru curatenie

Păstrarea curățeniei în spațiile în care ne desfășurăm activitatea, fie ele publice sau private, este crucială pentru sănătatea noastră și a persoanelor din jur. Așadar, este important să alegem echipamente de curățenie profesionale, care ne asigură igienizarea și întreținerea tuturor suprafețelor cu care intrăm în contact.

Cu peste 20 de ani experiență în comercializarea echipamentelor profesionale de curățenie și colaborări cu cele mai cunoscute branduri din domeniu – FIMAP, TMB, SANTOEMMA, IPC EUROTOOLS și AGRINOVA – compania GAMA-ANCAVIVI oferă cele mai bune soluții de curățenie pentru societăți comerciale, instituții publice și persoane fizice în funcție de necesitățile acestora.

Catalogul de produse poate fi consultat pe https://www.masinicuratenie.ro/, unde veți găsi informații despre datele tehnice ale produselor, poze detaliate, prețuri, condiții de plată și livrare, termene de garanție și multe altele. De asemenea, găsiți datele de contact la care puteți lua legatură cu un reprezentant al companiei pentru o consultanță gratuită în achiziționarea celei mai potrivite mașini de curățare în funcție de nevoile pe care le aveți, dar și de suprafața de lucru.

Firma asigură garanția tuturor echipamentelor electronice, manopera gratuită și post-garanție.

Iată câteva dintre cele mai căutate categorii de produse marca GAMA-ANCAVIVI:

Aspiratoare auto și tapițerii

Gama de aspiratoare profesionale cu injecție-extracție este ideală pentru detailing auto, dar și curățarea altor suprafețe textile precum tapițerii de scaune, covoare sau mochete. Procesul de curățare al suprafețelor este unul simplu și rapid, datorită funcției de injecție a apei și a agentului chimic ce se face în același timp cu aspirarea reziduurilor, astfel fiind asigurată o curățare în profunzime și o absorbție totală a apei murdare printr-o singură trecere.

În funcție de modelul pe care îl alegeți, capacitatea rezervorului de apă poate ajunge până la 70 de litri, iar pentru aspiratoarele care au inclus un sistem de încălzire, temperatura apei poate ajunge până la 50 de grade Celsius, pentru ca experiența de curățare să fie una cât mai facilă și cu rezultate profesionale.

Aspiratoare cu aburi

Aspiratoarele cu aburi din catalogul de produse GAMA-ANCAVIVI functionează prin fierberea apei până la trecerea în stare de aburi, devenind cea mai eficientă soluție pentru degresarea suprafețelor acoperite de grăsimi și mucegai, dar și pentru curățarea și igienizarea geamurilor, mochetelor, covoarelor, tapițeriilor și podelelor. Datorită acestui sistem de aburi, dar și a sistemului de difuzie încorporat ce permite utilizarea pe diferite tipuri de suprafețe, procesul de curățare este unul rapid, plăcut și cu rezultate ce depășesc așteptările. Pentru și mai multe funcții de curățare, unele modele pot fi echipate cu propriul sistem de injecție chimică sau aspirare, conform nevoilor tale.

Aspiratoare pentru mochete

Concepută special pentru curățarea corectă și eficientă a mochetelor și covoarelor, gama de aspiratoare cu jet de apa Sabrina Maxi, Serena Silent sau Grece pe care le puteți găsi în catalogul companiei sunt soluția ideală pentru păstrarea unui spațiu igienic și curat.

Aspiratorul cu injecție extracție este compus din două corpuri principale, unul ce conține rezervorul de apă curată, iar altul ce conține rezervorul de apă murdară, furtunurile și accesoriile de mână folosite în curățarea suprafețelor. Pentru o experiență cât mai personalizată nevoilor tale, acestor aspiratoare li se pot atașa diferite accesorii pentru a fi transformate într-un set complet de curățare profesională.

Indiferent dacă sunt folosite la birou, într-un spațiu comercial sau chiar acasă, echipamentele profesionale sunt cea mai bună soluție de curățare în profunzime a fiecărei suprafețe. Funcțiile mașinilor de curățare au fost gândite astfel încât să ofere un spațiu sănătos, cu un nivel cât se poate de scăzut al microbilor și bacteriilor.

Produsele profesionale comercializate de GAMA-ANCAVIVI iți vor asigura toate avantajele unui mediu curat, într-un timp cât mai scurt!

Cookies