GALERIE FOTO: Florin Piersic a primit cu emoţie prima stea pe Aleea Celebrităţilor. Urmează Rebengiuc

de:
31 ian. 2011
4 Afișari
GALERIE FOTO: Florin Piersic a primit cu emoţie prima stea pe Aleea Celebrităţilor. Urmează Rebengiuc

Actorul a primit aproape cu lacrimi in ochi placheta care se acorda celor care au o stea in Piata Timpului. Florin Piersic a povestit ca placerea este cu atat mai mare cu cat si in Cluj-Napoca cinematograful Republica ii va purta numele. Si acesta nu este un cinematograf oarecare. Este chiar sala in care parintii sai urmareau filmul Tarzan atunci cand mamei lui i-a venit sorocul. Florin Piersic a declarat ca trebuie ca toti marii actori romani trebuie sa aiba o stea pe Aleea Celebritatilor.

Initiativa apartine Directorului General al Teatrului Metropolis, George Ivascu, care a vrut ca pe trotuarul din fata tetrului sa puna stele pentru marii actori romani. Proiectul s-a dezvoltat si cu ajutorul presedintelui consiliului de administratie al Cocor S.A., Dan Barbulescu, dar si cu sprijinul Danei Savuica, presedinta Asociatiei de Turism a Municipiului Bucuresti si locatia a fost schimbata cu Piata Timpului, in apropiere de kilometrul 0 al Capitalei.

Desemnarea actorilor care merita o stea pe walk of fame-ul de langa piata Sfanta Vineri se face printr-un sondaj pe site-ul Cinemagia.ro. Dintre actorii nascuti in luna Ianuarie, Florin Piersic a castigat cu 53%. In luna februarie in fruntea clasamentului se afla Victor Rebengiuc, dar votarea este inca deschisa.

Cookies