Galerie comercială cu branduri de lux în mall-ul din Băneasa

de:
14 sept. 2011
1 Afișari
Galerie comercială cu branduri de lux în mall-ul din Băneasa

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care controlează cel mai mare proiect imobiliar de pe piaţa locală, dezvoltat în zona Băneasa din nordul Bucureştiului, este dispus să mai investească circa 80 de milioane de euro în zona comercială a proiectului până în 2015, plan ce va duce proiectul la o suprafaţă închiriabilă de circa 150.000 de metri pătraţi, faţă de circa 105.000 mp în prezent, scrie zf.ro.

„Pregătim trei extensii majore, respectiv un nou imobil în apropierea cinematografului, în care va fi mutată zona de food-court şi vom face un centru de bowling, iar ulterior un centru de leisure în spaţiul dintre mall şi magazinul IKEA, precum şi o galerie comercială cu branduri high-end. De noua zonă de food-court, care va fi mutată într-un spaţiu de 10.000 de metri pătraţi, ne vom apuca imediat după finalizarea cinematografului şi va fi gata la jumătatea anului 2013, în timp ce restul spaţiilor vor fi livrate în perioada 2014- 2015”, a declarat pentru ZF Ali Ergun Ergen, cel care conduce de circa şase ani compania Băneasa Developments, responsabilă de zona de retail a proiectului.

Mallul Băneasa Shopping City a fost deschis în aprilie 2008, în urma unei investiţii de 150 de milioane de euro.

Pe 23 septembrie se deschide în Băneasa cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, Grand Cinema Digiplex, cu o suprafaţă de 14.000 de meri pătraţi şi un total de 2.600 de locuri. Vor exista săli VIP, tehnologie de sunet IOSONO, cel mai lat ecran din ţară, iar cea mai mare sală, cu 500 de locuri, are capacitate mai mare decât cea a IMAX Cotroceni.

Cookies