BAZAR

Galeria Designerilor Români a avut vânzări de 1 milion de euro în 2011

Vanzarile raportate anul trecut de Galeria Designerilor Români, din magazinul Cocor, au depăşit estimările iniţiale cu 15%, pe fondul creşterii interesului clienţilor pentru creaţiile designerilor locali.

Anul trecut a crescut considerabil şi numărul de designeri prezenţi în Galerie, de la 30 de creatori de modă care îşi expuneau creaţiile la începutul anului, până la aproape 50 de designeri în prezent.

În ton cu discount-urile de la nivel local, Galeria Designerilor Români a aplicat reduceri de până la 70% pentru colecţiile de toamnă-iarnă.

Galeria Designerilor Români este singura unitate comercială multibrand, de la nivel local, care reuneşte colecţiile a circa 50 designeri români, precum Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Rhea Costa, Mihaela Glăvan, Laura Lazar, Anca Maxim, Dorin Negrău, Laura Olteanu, Elena Perseil, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Răzan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga sau Angela Vasiliu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button