Galaxy Note 5, telefonul pe care Samsung nu a vrut să-l lanseze în Europa, disponibil în România

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
Galaxy Note 5, telefonul pe care Samsung nu a vrut să-l lanseze în Europa, disponibil în România

QuickMobile, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, aduce în exclusivitate pe piața locală telefonul Samsung Galaxy Note 5, lansat săptămâna trecută pe piețele din Statele Unite și Asia. Retailer-ul devine astfel singurul din România și printre puținii din Europa care vor lista în ofertă cel mai nou telefon al sud-coreenilor. Dispozitivele sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, iar prin intermediul QuickMobile, acestea beneficiază de garanția oferită de reprezentanțele din străinătate ale Samsung.

„În ciuda anunțului Samsung că telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe piețele din Statele Unite și Asia, am decis să îl aducem și în România, să oferim clienților noștri șansa să-și achiziționeze cel mai dorit device al momentului. QuickMobile devine astfel singurul retailer din România și printre puținii din Europa care vor avea în ofertă ultimul model de telefon lansat de sud coreeni, începând de astăzi”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Dispozitivele Samsung Galaxy Note 5 comercializate de către QuickMobile sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, au toate taxele incluse, precum TVA, au inclus transportul în România, iar serviciile de garanție sunt furnizate de către reprezentanțele din străinătate ale Samsung.

„Neaducând acest dispozitiv în Europa, Samsung nu poate asigura service-ul pentru acest model decât în țările unde dispozitivul este prezent. În aceste condiții, ne-am asumat aceste costuri, iar prin intermediul serviciului nostru tur-retur, asigurăm gratuit transportul de la locația clientului la service-urile Samsung din Statele Unite sau Asia, în caz de defecțiune întregul proces de reparație urmând să dureze maxim 14 zile calendaristice. Anul viitor, când dispozitivul va fi lansat și în Europa, serviciul va fi asigurat de service-ul Samsung local”, a adăugat Tudor Țiboc.

Samsung Galaxy Note 5 are un display de 5,7 inch cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Exynox cu 8 nuclee, memorie 4GB, fiind disponibil în două variante de spațiu de stocare, de 32GB și 64GB, vine echipat cu un S Pen și cu senzor de amprentă, iar camerele au o rezoluție de 5MP și 16MP.

În materie de design, noul Samsung Galaxy Note 5 are un spate curbat, este realizat din sticlă și metal pentru a fi mai ușor de ținut în mână, având o dimensiune ceva mai mică decât modelul anterior, Note 4.

Disponibil pe QuickMobile.ro în două variante de culoare – auriu, respectiv negru – telefonul are un preț final de 3.899,9 lei.

Cookies