Gala persoanelor cu dizabilităţi

de:
15 nov. 2010
4 afișări
Gala persoanelor cu dizabilităţi

Evenimentul este parte a unui proiect derulat de Agenţia de Monitorizare a Presei – Active Watch, în colaborare cu Fundaţia Motivation.

„Gala Persoanelor cu Dizabilităţi nu este un eveniment caritabil, ci unul care pune în prim plan potenţialul celor cu dizabilităţi de a oferi societăţii în care trăiesc creativitate, talent, studii, experienţe. Și în România sunt persoane în scaun rulant, cu Sindrom Down, cu deficienţe de văz sau auz, cu probleme psihice, cu HIV/SIDA sau cu un coeficient de inteligenţă scăzut care încearcă să-şi descopere abilităţile îngrămădite sub etichete puse de alţii. Și reusesc să meargă mai departe decât o facem noi, cei fără dizabilităţi. Noi îi vom promova şi îi vom premia”, a spus Teodora Zăbavă, coordonatorul proiectului.

În egală măsură, se va aduce recunoştinţă inclusiv firmelor care au angajat persoane cu dizabilităţi de-a lungul timpului.

La Gala Premiilor Persoanelor cu Dizabilităţi de mâine seară participă Niculae Idu, şeful delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, ambasadorul Irlandei – John Morahan, ataşatul economic al Ambasadei SUA – Blair LaBarge, alături de reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai unor ONG-uri active.

Cookies