BAZAR

GALA PEPINIEREI DE TALENTE: Copilăria, sărbătorită duminică în Parcul Titan din Sectorul 3

Copilăria va fi sărbătorită duminică în cadrul unui spectacol artistic plin de candoare și prospețime începând cu ora 11:00, iar la orele 13,00 copiii vor primi trofee și premii din partea Primăriei Sectorului 3, anunță instituția într-un comunicat remis redacției.

Cea de-a treia ediție a programului Pepiniera de Talente (2014-2015) a numărat 5396 de cursanți-elevi, care au urmat ateliere conduse de 52 de instructori-formatori și 33 de profesori delegați, din cele 33 de școli cu clasele I-VIII din sectorul 3. Ea a fost realizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Sector 3 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Sector 3. Pepiniera de Talente este un program gratuit dedicat tuturor copiilor din acest sector, finanţat de Primăria Sectorului 3 și organizat de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3.

Pe parcursul întregii zile de duminică, 31 mai, în parc va fi deschisă Expoziția în aer liber intitulată ” Ion Creangă- Amintiri din Copilărie” iar publicul va putea admira lucrările de pictură și icoanele pe sticlă realizate de elevii din Pepinieră. Toți copiii se vor bucura de jocuri, face painting, baloane și de plimbări cu Trenulețul gratuit în Parcul Titan-Parcul Artelor.

În partea a doua a zilei, începând cu orele 17,00 copiii sectorului 3 vor primi în dar alte jocuri și surprize precum și Concertul intitulat ȘOTRON, susținut de Nicu Alifantis și invitații săi, prilejuit de lansarea celui mai nou CD cu muzică pentru copii și Cartea de colorat realizate de Nicu Alifantis împreună cu Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3.

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button