Gala Kings On Ice de la Bucureşti, reprogramată pentru 7 octombrie

de:
28 mart. 2014
0 Afișari
Gala Kings On Ice de la Bucureşti, reprogramată pentru 7 octombrie

Data desfășurării show-ului a fost schimbată din cauza modificărilor apărute în cadrul turneului spectacolului Kings On Ice, pentru ediția din toamnă organizatorii anunțând participarea „celor mai îndrăgiți și premiați reprezentanți ai patinajului artistic”, scrie Agerpres.

În urma reprogramării din toamnă a spectacolului, la București va sosi și campionului olimpic Evgeni Plushenko, potrivit comunicatului citat. „Deși am depus toate eforturile pentru a prezenta Gala Olimpică Kings On Ice luna viitoare la București, din cauza schimbărilor apărute în cadrul turneului ce nu au ținut de noi, spectacolul se reprogramează pentru luna octombrie a acestui an. Decizia vine însă cu o veste bună: publicul din Romania va avea șansa de a-l revedea pe ‘Regele Gheții’ la București, Evgeni Plushenko confirmând deja prezența în cadrul reprezentației din toamnă”, a declarat Raluca Popescu, general manager Amphitrion, organizatorul evenimentului.

Schimbarea datei evenimentului nu afectează valabilitatea biletelor achiziționate deja, acestea putând fi utilizate pentru reprezentația din 7 octombrie. Cei care nu mai pot ajunge la spectacolul programat pentru toamna acestui an au posibilitatea de a-și recupera contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 20 martie — 30 aprilie.

Biletele pentru spectacolul Kings On Ice Olympic Gala din data de 7 octombrie sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.myticket.ro, la prețuri cuprinse între 120 și 400 lei.

Cookies