BAZAR

Gafe impardonabile la înmormântarea Marioarei Murărescu: Mesaje greșite gramatical și ilare

Gafele nu au lipsit. Una de-a dreptul memorabila o are in prim plan pe una dintre fostele colege ale prezentatoarei TV si, desi totul suna a banc, nu este nicidecum unul.

„Ea (n.r. fosta colega) i-a spus angajatului de la pompe funebre sa scrie urmatorul mesaj pe coroana pe care urma sa o depuna la mormant: ‘Odihneasca-se in pace’ si i-a spus sa scrie asta si pe o parte, si pe alta. Cand s-a dus sa ia coroana, a vazut scris: ‘Odihneasca-se in pace si pe o parte, si pe alta’. Este incredibil!”, a declarat un martor ocular pentru CANCAN.RO.

Aceasta nu a fost singura gafa. Pe o alta coroana depusa la mormantul Marioarei Murarescu s-a putut vedea o greseala gramaticala imensa: „Ve-ti (n.r. varianta corecta ‘Veti’) ramane mereu in sufletele noastre”.

„Arta si folclorul vor continoa (n.r. varianta corecta: ‘vor continua’) in memoria ta”.

Mai mult, un preot a făcut poze cu trupul neînsuflețit al realizatoarei, conform wowbiz.ro:

Un preot s-a apropiat, a scos telefonul si a inceput sa pozeze trupul lipsit de viata al Marioarei Murarescu! Toti cei prezenti l-au privit lung fara sa mai poata spune ceva. Momentul bizar a trecut destul de repede intrucat fiul folcloristei s-a apropiat iar cortegiul s-a pus in miscare.
„Nu e ceva iesit din comun. E posibil ca respectivul preot sa fi fost un apropiat. Alte cunostinte comune poate nu au ajuns la inmormantare si l-au rugat pe el sa faca o poza cu sicriul. Preotii mai fac asa”, ne-a zis un alt preot prezent si el la inmormantare, explicatia sa dand parca ceva sens gestului facut de „colegul in sutana”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button