Gafă îngrozitoare la Digi 24, despre Mineriadă. Prezentatoarea, ELIMINATĂ DE PE POST

de:
21 oct. 2015
33 Afișari
Gafă îngrozitoare la Digi 24, despre Mineriadă. Prezentatoarea, ELIMINATĂ DE PE POST

UPDATE: Conducerea Digi24 a reacționat prompt la gafa făcută astăzi de realizatoarea Oana Zamfir și, de mâine, ea nu va mai apărea pe post la emisiunea „România 24″.

Oana Zamfir prezenta emisiunea de luni până vineri între orele 10:00 – 12:00.

Surse din conducerea postului au declarat în exclusivitate pentru ReporterVirtual.ro că încă nu s-a luat o decizie dacă Oana Zamfir va rămâne în redacția de știri sau nu, dar cert este că nu va mai apărea pe post.

Oana Zamfir, prezentatoarea emisiunii România 24 discuta cu Marian Munteanu, prin telefon, în direct, despre Mineriada din 1990. Ea l-a întrebat pe liderul Pieței Universității: Ați fost si dumneavoastra in piata Universitatii, in acea perioada, cand au venit minerii?”. Marian Munteanu a început să râdă și a răspuns: „Da, am trecut și eu pe acolo!”. 

Marian Munteanua stat în comă timp de patru zile în 1990 după ce Denes Domokos, şef de tură la mina Livezeni, a încercat să-l decapiteze cu o secure, acestuia întocmindu-i-se ulterior un dosar penal pentru tentativă de omor în urma căruia a făcut 8 ani de închisoare, scrie Reporter Virtual. 

Cookies