Gafa campionatului EURO 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Au văzut meciul în Centrul Vechi, la terasă

23 iun. 2021
169 Afișari
Gafa campionatului EURO 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Au văzut meciul în Centrul Vechi, la terasă

Gafa campionatului EURO 2020 a avut loc în București, după ce șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Aceștia au văzut până la urmă partida dintre Franța și Ungaria în Centrul Vechi, la terasă.

Şase suporteri francezi au trăit şocul vieţii lor după ce au ajuns în Bucureşti, deşi aceștia voiau să meargă în Budapesta pentru a urmări meciul dintre Ungaria şi Franţa, din grupele Campionatului European.

Culmea ironiei la Euro 2020. Fanii Naţionalei Franţei şi-au cumpărat bilete pentru capitala Ungariei, dar au ajuns în Bucureşti. Confuzia pare să fi fost făcută de agenţa de turism la care au apelat.

Au ajuns la București, dar trebuiau să ajungă în Budapesta

Aceştia au ajuns în capitala României alături de un grup de suporteri ai Ucrainei, care au venit în Bucureşti pentru meciul cu Austria, partidă disputată pe 21 iunie.

Grupul a ajuns de la aeroport spre Centrul Vechi şi cei 6 francezi s-au gândit că suporterii Ucrainei sunt, de fapt, fani ai Ungariei şi s-au oprit la o bere înainte de a merge spre stadion. Până la urmă şi-au dat seama că au făcut o confuzie: ”Am ajuns din greşeală aici. Devine tot mai clar că nu suntem unde trebuie”, le-a transmis cei 6 francezi reporterului jurnalul.ro.

Mare încurcătură în bilete

După ce şi-au verificat biletele au constat că 3 dintre ele erau pentru Budapesta, 3 pentru Bucureşti. Confuzia a fost făcută la agenţia de turism şi cei 6 francezi nu au remarcat-o.

”Biletele le-am rezervat pe toate odată. Cum să ne dea 3 aici şi 3 acolo? Şi ghinionul este să ajungem toţi aici şi nu dincolo. E ca în filmele cu proşti, cu camera ascunsă […] E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Şi, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferenţă între ‘Bucharest’ şi ‘Budapest’. Trebuie să învăţăm mai multe despre Europa. Uite că apar situaţii”, au promis cei 6 suporteri francezi.

Cookies