BAZAR

Gâdea, reacţie împotriva ambasadorului SUA, după somaţia ANAF de evacuare a sediului din Băneasa

Mihai Gâdea susține că ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a făcut declarația că ANAF nu a influențat dreptul Antenei 3 de a emite după ce a discutat pe Facebook cu un postac, care ar fi furat identitatea unui mort, transmite Hotnews.ro.

Mai mult, Mugur Ciuvică a cerut instituțiilor care se ocupă cu securitatea cibernetică să intervină și să-i identifice pe „aceşti postaci”.

Gâdea a anunțat că Antena 3 se mută, iar costul se ridică la câteva milioane, astfel că-i roagă pe telespectatori să rămână pe emisia Antenei 3 și când se difuzează reclame.

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, afirmat marţi, într-o discutie online pe Facebook, că ANAF nu a influențat dreptul Antenei 3 de a emite atunci când a emis notificarea de părăsire a sediului ci „a acționat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp”. Klemm s-a declarat „de acord cu prim-ministrul Cioloş”.

„Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român”, a declarat ambasadorul SUA Hans Klemm.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button