Gabrielle @Finlandia Pure Senses, Pure Sound

de:
21 oct. 2010
0 Afișari
Gabrielle @Finlandia Pure Senses, Pure Sound

Funky, retro, romantic, senzual… E timpul pentru o noua serie de evenimente „PURE SENSES PURE SOUND”, adresate iubitorilor muzicii de exceptie.

Pe 28 octombrie, Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul deschide in forta seria, cu un concert in premiera in Romania.
Gabrielle va include in concertul sau live piesele care au facut-o celebra, spre deliciul fanilor. Hituri precum “Dreams”, “Out of Reach”, “Rise” si “Sunshine” nu vor lipsi din recitalul sau impresionant.

Vaya con Dios, in frunte cu solista Dani Klein, va sustine la Fratelli pe 11 noiembrie un show acustic, reproducand succesul celui pe care belgienii l-au sustinut anul trecut la Sala Palatului din Capitala, unde spectacolul s-a tinut cu casa inchisa. Noilor piese de pe “Comme on venu” li se vor alatura cu siguranta refrenuri celebre precum “Puerto Rico”, „Don’t Cry For Louie” sau „Nah neh nah”.

Melanie Fiona, nominalizata la premiile Grammy in 2010, pregateste pentru 2 decembrie o petrecere in cel mai pur stil R’n’B, incheind astfel seria de evenimente Finlandia.

Biletele pot fi achizitionate, in limita capacitatii locatiei (1000 de locuri), la preţul de 200 lei pe concert sau 500 lei in varianta de abonament la toate cele trei evenimente – Gabrielle/ Vaya Con Dios/ Melanie Fiona.
Acestea sunt disponibile online pe www.eventim.ro sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo si librariile Humanitas). Rezervari mese la [email protected].

Cookies