Gabriela Vrânceanu Firea, însărcinată la 42 de ani! Gabi Firea și Florin Pandele așteaptă un copil

de:
12 sept. 2014
3 Afișari
Gabriela Vrânceanu Firea, însărcinată la 42 de ani! Gabi Firea și Florin Pandele așteaptă un copil

„La vârsta mea, ma aşteaptă acasă un copil de 2 ani si 4 luni si culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni şi nu suntem ascultaţi, că urmează să mai vină încă unul”, a spus Pandele, potrivit realitatea.net.

„Astăzi dimineaţa, când a sunat telefonul şi când mi-a spus că este percheziţie, mă gândeam, Doamne, să nu i se întample ceva doamnei Firea”, a mai spus primarul din Voluntari.

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a declarat ca procurorii Parchetului Capitalei au cerut, la perchezitiile de vineri, contracte incheiate de primarie cu cinci sau sase firme de proiectare. 

„S-au solicitat contracte pentru cinci, sase firme de proiectare, iar documentele respective au fost predate in original, firme cu care primaria incheiase cateva contracte. Sunt si cateva care nu au incheiat contracte si au participat la licitatii. Sunt cateva lucrari de proiectare, o parte sunt pe fonduri europene, sunt in derulare”, a precizat edilul din Voluntari.

Florentin Pandele a adaugat ca au fost solicitate documente eliberate de Directia de Investitii si Directia Economica din cadrul Primariei Voluntari.

Mai multe perchezitii au avut loc, vineri, in judetele Ilfov si Dambovita, primariile din Voluntari, Stefanestii de Jos si Hulubesti fiind vizate de ancheta procurorilor, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de doua milioane de euro.

Cookies