Gabriela Szabo își reia funcția de Director General al CSM București. Fosta campioană a câștigat procesul cu Nicușor Dan

24 nov. 2022
584 Afișari
Gabriela Szabo își reia funcția de Director General al CSM București. Fosta campioană a câștigat procesul cu Nicușor Dan
Gabriela Szabo își reia funcția de Director General al CSM București. Fosta campioană a câștigat procesul cu Nicușor Dan | Sursă foto: Facebook

Gabriela Szabo a anunțat ieri că a câștigat procesul pe care îl avea cu primarul general al Capitalei. Fosta campioană mondială și olimpică a anunțat, pe contul sau de Instagram, că detașarea ce fusese emisă de Nicușor Dan a fost anulată de Tribunalul București.

Gabriela Szabo a câștigat procesul cu Nicușor Dan

Fosta campioana mondială urmează să își reia funcția de director general al Clubului Sportiv Municipal București, după ce instanța i-a dat câștig de cauză în procesul avut cu Nicușor Dan.

Deoarece a pierdut procesul, primarul general este obligat să achite toate cheltuielile de judecată. Acestea se ridică la suma de 3.500 lei.

De asemenea, edilul Capitalei este obligat să plătească suma de 10.000 de lei Gabrielei Szabo, sumă ce reprezintă daunele morale admise de instanța din cadrul Tribunalului București, conform Antena 3.

Cred cu tărie că actul de justiție se face numai de către instanțele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumția de nevinovăție, la demnitate și onoare. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, a declarat Gabriela Szabo.

Fosta campioană l-a dat în judecată pe edil, după ce a fost demisă de la conducerea CSM București

Fosta campioană mondială și olimpică a decis să îl dea în judecată pe Nicușor Dan în luna iunie a anului 2022. Motivul a fost demiterea ei de la conducerea CSM (Clubului Sportiv Municipal București).

Aceasta a explicat că nu a fost de acord cu modul în care a fost demisă din funcția ocupată și nici cu acuzațiile ce i-au fost aduse. Gabriela Szabo a ales să apeleze la instanța de judecată pentru a obține dreptate.

Unele dintre motivele pentru care primarul general a decis să o demită din funcție pe fosta campioană se numără:

  • Luarea unor decizii pripite și fără consultare,
  • Amânarea (tergiversarea) repetată unor decizii au tot fost amânate,
  • Incapacitatea conducerii de a menține o armonie în ceea ce privește relațiile interne,
  • Abordarea interacțiunilor cu șefii secțiilor sportive într-o manieră conflictuală.

Nicușor Dan a precizat că în perioada în care Gabriela Szabo s-a aflat la conducerea Clubului Sportiv Municipal București au fost ratate obiective competiționale, iar managementul a fost unul defectuos.

Cookies