ÎN BUCUREȘTI

Gabriela Firea și-a anunațat prea devreme candidatura pentru Primăria Capitalei în 2024: Misiunea mea este să salvez Bucureștiul de falșii salvatori

Gabriela Firea a anunțat joi, într-o conferință de presă susținută la Botoșani împreună cu președintele PSD Marcel Ciolacu, că intenționează să candideze în 2024 pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Misiunea mea este să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a declarat Firea.

Senatorul Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte al PSD şi fost primar general al Bucureştiului, a transmis joi, într-o conferinţă de presă la Botoşani, că îşi doreşte să candideze în 2024 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Firea a subliniat că intenţia sa nu este de a candida la următoarele alegeri prezidenţiale, ci de a participa la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti.

Anunțul Gabrielei Firea privind candidatura la Primăria București

„Eu am un obiectiv exprimat şi pot să îl spun şi în faţa dumneavoastră. Eu vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală minţind că vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde şi a căldurii pentru că au o relaţie privilegiată cu Guvernul şi cu Elcen, care aparţine de Guvern, că nu va mai livra agent termic sub parametri şi, de asemenea, că vor avea buget pentru investiţii.

Iată că nu s-a întâmplat acest lucru şi că, de cinci luni de zile, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puţin aşa am stabilit la nivel politic, este, dacă suntem sănătoşi, suntem toţi bine, ajungem peste trei ani şi jumătate la acel moment, să salvez Bucureştiul de falşii salvatori”, a afirmat Gabriela Firea.

Fostul primar a răspuns jurnaliștilor după ce Orban a anunțat că va candida la prezidențiale

Aceasta a răspuns unei întrebări adresate de jurnaliștii, despre candidatul PSD la prezidențiale, în contextul în care Ludovic Orban a anunțat că ar putea fi prezidențiabilul PNL la alegerile din 2024.

„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a vorbit în cadrul conferinței de presă și despre proiectele sale din perioada în care a fost primar general.

„Este mai puțin important succesul omului Firea este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București, cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. Trebuie să dăm totul pentru cetățenii care ne-au ales. Dacă am făcut viața ceva mai bună unor oameni înseamnă că misiunea mea a fost una de succes”, susține aceasta.

Ea a fost prezentă joi, la Botoşani, la o întâlnire cu conducerea organizaţiei judeţene a PSD şi cu primarii din judeţ. La şedinţă au participat şi liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, şi secretarul general al acestei formaţiuni politice, Paul Stănescu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button