Gabriela Firea se ia și de șeful Gărzii de Mediu: ”Bucureștiul are un Master Plan pentru tratarea deșeurilor”

20 iun. 2021
76 Afișari
Gabriela Firea se ia și de șeful Gărzii de Mediu: ”Bucureștiul are un Master Plan pentru tratarea deșeurilor”

Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei și actual senator PSD, spune că actual șef al Gărzii de Mediu trebuie să știe, pentru că a fost consilier general, că Bucureștiul are Master Plan pentru tratarea deșeurilor.

Firea acuză că la aproape 10 luni de mandat al noilor primari de “dreapta” Capitala e plină de gunoaie și rozătoare, iar șeful Gărzii de Mediu, pe care îl caacterizează drept „un ridicol neprofesionist tot de dreapta, face declarații abracadabrante”.

 

„Bucureștiul are un Master Plan pentru tratarea deșeurilor, domnule Berceanu, fost consilier general, actual șef al Gărzii de Mediu, – Zorro al Gunoaielor! Vă reamintesc că, în 27 august 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat Hotărârea 455 privind aprobarea Master Planului pentru sistemul integrat al deșeurilor la nivelul Capitalei. Ați fost  prezent și ați votat împotrivă, așa cum ați făcut-o, dvs. și colegii de la USR, pe tot parcursul mandatului meu. Master planul este un document strategic privind gestionarea deșeurilor la nivelul Bucureștiului în care este  prezentata atât situația actuală, cantitățile de deșeuri care se produc la nivelul Bucureștiului, instalațiile actuale de tratare și eliminare a deșeurilor precum și nevoile, adică ce instalații trebuie dezvoltate  la nivelul  Bucureștiului pentru gestionarea eficientă a deșeurilor”, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Postarea Gabrielei Firea a venit pe fondul declarațiilor făcute de șeful Gărzii de Mediu, care spunea că în București s-a ajuns în această situație din cauza lipsei unui Master Plan.

”E mult mai simplu să declarați acum, când ne mănâncă șobolanii din cauza colegei dvs, Clotilde Armand si a lui Nicusor Dan, că nu s-a făcut nimic în trecut! Adevărul, însă, este altul și există dovezi precum Hotărârea de Consiliu menționată și zecile de știri de pe net. Mai citiți, înainte să vorbiți!!”, a mai spus Firea.

 

Cookies