Gabriela Firea sare la gâtul lui Clotilde Armand: “Un om politic iresponsabil”

10 feb. 2021
66 Afișari
Gabriela Firea sare la gâtul lui Clotilde Armand: “Un om politic iresponsabil”

Gabriela Firea sare la gâtul lui Clotilde Armand într-o postare pe Facebook și o cataloghează pe aceasta drept “un om politic iresponsabil”.

Continuă scandalulul dintre fostul Primar General și edilul Sectorului 1. Gabriela Firea sare la gâtul lui Clotilde Armand și anunță că a depus o plângere pentru revocarea hotărârii prin care se taie finanțarea a 4 spitale din Sectorul 1.

 

 

“Am depus la Prefectura Capitalei Plangere prealabila pentru revocarea Hotararii consilierilor PNL, USR – Plus, PMP, la initiativa noului primar al Sectorului 1 – un om politic iresponsabil, fārā milā de oameni -, de a tāia finantarea a 4 mari si importante spitale.

Nu ne oprim aici!

Dupā audienta de azi, la prefectul Municipiului Bucuresti, în functie de rāspuns, îi vom apāra pe cetatenii care au nevoie sa fie diagnosticati si tratati la aceste spitale si în contencios  – administrativ, la Tribunalul Bucuresti.

Oamenii politici fārā pic responsabilitate trebuie sa fie sanctionati.

#JunglaDeDreapta

#AuTāiatBaniiDeLaSānātate

#NuLePasāDeOameni”, a postat, Gabriela Firea, pe Facebook.

Cele două s-au războit în declarații și săptămâna trecută, atunci când Gabriela Firea a mers la Primăria Sectorului 1 pentru a lua cuvântul într-o ședință de Consiliu Local.

Primarul de sector a precizat, într-o postare pe Facebook, că acțiunea prim-vicepreședintelui PSD a fost una care denotă ipocrizie.

Cookies