Gabriela Firea s-a supărat iar pe ei. După Nicușor Dan, îi vine rândul lui Vlad Voiculescu. „E inadmisibil!”

03 feb. 2021
106 Afișari
Gabriela Firea s-a supărat iar pe ei. După Nicușor Dan, îi vine rândul lui Vlad Voiculescu.

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea, descrie redeschiderea școlilor ca fiind un proces „haotic”. De asemenea, acuză Guvernul României că profesorii din țară nu sunt vaccinați nici măcar în proporție de 10%. Însă, cireașa de pe tort, este faptul că se ia și de Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: „Este inadmisibilă fuga”. Despre ce este vorba?

Postarea Gabrielei Firea

”Au închis haotic școlile și vor să le redeschidă la fel de haotic! Nimic nu e pregătit, deși de luni de zile era evident că urmează, firesc, ca școala să reînceapă normal.

Nici măcar 10% dintre cele 300.000 de cadre didactice din România nu au fost vaccinate deși ar fi trebuit să aibă prioritate, ca personal esențial.

Mai mult, ministrul Sănătății a anunțat că profesorii nu vor mai fi vaccinați în februarie.

Nu există nici un plan și nici resursele necesare pentru testarea masivă a elevilor si profesorilor, așa cum e în Europa.

Așadar, guvernul Cîțu nu e în stare nici să vaccineze și nici să asigure testarea rapida a dascălilor și a copiilor, astfel încât să existe o minimă siguranță în școli, lucru condamnabil și contrar practicilor europene.

Brambureala extrem de mare și de periculoasă este întreținută și de atitudinile contradictorii ale membrilor guvernului: ministrul Sănătății refuză să se pronunțe în legătură cu deschiderea școlilor și să discute acest aspect cu ministrul Educației, deși sunt parte a aceluiași guvern.

Este inadmisibilă fuga lui Voiculescu de responsabilitate!”

Cookies