Gabriela Firea s-a înscris în PSD. Primarul Negoiţă a convins-o

de:
23 sept. 2012
0 afișări
Gabriela Firea s-a înscris în PSD. Primarul Negoiţă a convins-o

Într-o conferinţă de presă, ţinută duminică, primarul Sectorului 3 – Robert Negoiţă a declarat că Gabriela Firea va fi „nou membru semnificativ” al partidului social democrat.

La eveniment au participat şi ministrul Mediului Rovana Plumb, precum şi ministrul Educaţie, Ecaterina Andronescu.

„Acum 22 de ani intram în presă cu dorinţa de a spune ceva, nu doar de a fi o prezenţă ştearsă. Simţeam că după revoluţie tineretul trebuie să se implice pentru a construi România nouă, România modernă.

Am împlinit 40 de ani şi am avut un imbold de a merge către domeniul pe care de multe ori l-am criticat. M-am gândit că în presă am atins maximul, am parcurs toate treptele profesionale şi am ajuns şi antreprenor de presă. Am vrut la 40 de ani să pornesc de la zero în domeniul în care cred că pot să realizez ceva datorită experienţei mele în ceea ce priveşte relaţia cu cetăţenii.

Vreau să fiu de partea unui partid care se gândeşte la securitate, la protecţie socială, nu la asistenţă şi în care aş putea avea un cuvânt de spus în legătură cu domeniul din care vin, dar şi în cel al IMM-urilor. Ştiu ce probleme sunt şi în comunităţile locale.

Domnul preşedinte Robert Negoiţă m-a convins. Ezitam, pentru că ştiu că este simplu să pui întrebări, dar mai greu să răspunzi, iar domnul preşedinte mi-a dat curajul necesar să fac pasul”, a declarat Firea, citată de rtv.net.

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari. Firea a declarat că intenţionează să intre şi în cursa pentru un post de parlamentar din partea PSD. „Dacă răspund criteriilor partidului, voi intra şi în competiţia pentru Parlament, (…) aşa bătăioasă cum sunt”, a declarat Firea, citată de realitatea.net

La rândul său, liderul PSD Robert Negoiţă a precizat că Firea corespunde criteriilor partidului.

 

 

Cookies