ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Gabriela Firea ripostează cu acuzații după decizia lui Nicușor Dan: Atât îl preocupă, răfuieli ieftine. Și demolări!

Gabriela Firea lansează o serie de acuzații la adresa actualului primar general, Nicușor Dan, în urma anunțului făcut de acesta pe Facebook cu privire la renunțarea la o serie de litigii din partea Primăriei Capitalei.

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului, îl acuză pe Nicușor Dan că nu este preocupat de problemele majore ale bucureștenilor, ci de a-i plăti polițe politice.

Reacția fostului edil vine după ce Dan a anunțat că Primăria Generală a renunțat la procesele intentate în vremea administrației Firea împotriva unor jurnaliști, publicații și chiar persoane.

„N-are treaba cu apa calda si caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu santierele blocate…are treaba cu rafuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atat îl preocupa. Si demolarile! In interes personal!”, a scris Firea, într-o postare pe Facebook.

„Plangerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei in mandatul meu se refera la restabilirea adevarului privind actiunile institutiei primarului general, a directorilor, functionarilor publici. Ne-am indreptat impotriva celor care au lansat informatii false despre Primaria Capitalei. Am dorit ca in instanta sa fie aparata activitatea noastra care a fost in conformitate cu spiritul si litera legii”, a mai explicat fostul edil de ce a intentat anumite procese.

„Daca pe noul primar nu îl intereseaza adevarul, corectitudinea si onorabilitatea institutiei pe care o conduce, este problema lui. Nici nu ma mira!”, mai scrie Firea.

Gabriela Firea îl mai acuză pe Nicușor Dan să ar fi făcut trafic de influenta pentru „niște interlopi care si-au construit casa pe domeniul public, in parc, in dispretul legii”, iar din această perspectivă „nu poate fi decat o persoana care dispretuieste legea, institutiile statului, care nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar”.

Luni, Nicușor Dan a anunțat că a renunțat la 8 procese intentate de Gabriela Firea. Alte trei acțiuni au fost pierdute în prima instanță, iar alte cinci au fost pierdute definitiv.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button