Gabriela Firea, promisiuni pentru bucureșteni de Ziua Bucureștiului: „Vor veni și zile mai bune, dacă ne sprijinim unii pe alții”

20 sept. 2022
1294 Afișari
Gabriela Firea, promisiuni pentru bucureșteni de Ziua Bucureștiului: „Vor veni și zile mai bune, dacă ne sprijinim unii pe alții”
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea

Bucureștiul împlinește 563 de ani. Cu această ocazie, Gabriela Firea a ținut să transmită un mesaj orașului și oamenilor care locuiesc aici. Fostul primar al Capitalei spune că este recunoscător pentru tot ce i-a oferit acest oraș și le promite bucureștenilor că vor veni și zile mai bune.

Gabriela Firea, mesaj de Ziua Bucureștiului

Azi, 20 septembrie, cu ocazia zilei orașului, Gabriela Firea a transmis urări de „La mulți ani”, atât pentru București, cât și pentru bucureșteni.

Fostul primar general descrie Bucureștiul ca fiind un oraș în care mulți români au învățat, s-au format, au iubit, și-au creat familii sau și-au îndeplinit visele.

„I se spune Micul Paris, un oraș al speranțelor, al culorilor”, spune Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

„Bucureștiul înseamnă pentru mine acasă”

„Bucureștiul înseamnă pentru mine acasă, chiar dacă m-am născut și am copilărit la multe sute de kilometri depărtare”, declară fostul primar.

Gabriela Firea spune că în Capitală s-a format ca om și este recunoscătoare pentru tot ce a primit de la acest oraș. Se simte onorată pentru că a fost aleasă de bucureșteni primar general între 2016 și 2020.

„Am dat totul pentru acest oraș și locuitorii săi, chiar și sănătatea la un moment dat. Doar bucureștenii pot cântări dacă am făcut lucrurile bine sau prost. Tot ei vor decide și pentru cum arată Bucureștiul astăzi!”, spune Firea.

Promisiuni pentru bucureșteni

Actualul ministru al Familiei le transmite bucureștenilor că vede prin ce trec, ce-i supără și vede ce-și doresc. Le promite că vor veni și zile mai bune:

„Dragi bucureșteni, văd prin ce treceți, ce vă supără, ce vă doriți. Vor veni și zile mai bune, dacă ne sprijinim unii pe alții. Vă promit!”, a conchis Gabriela Firea în mesajul transmis de Ziua Bucureștiului.

Cookies