ARHIVA B365

Gabriela Firea – primar în Capitală, Pandele la Voluntari: „Pentru noi ca familie va fi mai dificil”

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016.  Gabriela Firea, cea care a câştigat alegerile pentru postul de primar al Capitalei, a declarat că îi va cere sfatul soţului ei, Florentin Pandele, care a obţinut, la rândul său, al cincilea mandat la Voluntari.

„A câştigat şi soţul meu şi îl felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi ocupaţi. Eu şi echipa mea de consilieri generali vom avea o muncă dificilă şi grea, dar în mod sigur încununată de succes”, a declarat Gabriela Firea, citată de Mediafax.

Întrebată dacă îi va cere soţului ei sfaturi, Gabriela Firea a spus că se consideră un om pregătit şi care cunoaşte legislaţia, dar „voi cere sfatul tuturor celor care cred că pot să mă ajute să iau o decizie bună, fie că e vorba de soţul meu sau de primarii de sector „.

Gabriela Firea a obţinut, potrivit datelor provizorii,  42,79% din voturile valabil exprimate în Bucureşti, fiind urmată de Nicuşor Dan (USB) şi pe locul trei de Cătălin Predoiu, candidatul liberal.

La Voluntari, Florentin Pandele a reuşit să câştige cel de-al cincilea mandat de primar, după ce a candidat ca independent. Potrivit datelor provizorii BEC, Florentin Pandele a obţinut 67% din voturi, adică 10.032, în comparaţie cu al doilea clasat- Robert Frunză, din partea PSD, care a primit 2.029 de voturi.

CITEŞTE ŞI REZULTATE PARŢIALE BEC. Firea a câştigat Primăria cu 42,7%. PSD, victorie în toate sectoarele UPDATE


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button