Gabriela Firea o dă în judecată și cere intervenția DNA: Sunt minciuni sfruntate

de:
04 nov. 2019
1 Afișari
Gabriela Firea o dă în judecată și cere intervenția DNA: Sunt minciuni sfruntate

„Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a spus Gabriela Firea, care a adăugat că luni dimineața va trimite o adresă la DNA pentru a le solicita o anchetă pe licitația realizată în 2010 pentru consultant și în 2012 pentru constructorul spitalului Victor Gomoiu „despre care transmite doamna respectivă tot felul de aspecte”.

„Nu avem nimic de ascuns. Este o campanie de defăimare a mea și a prestigiului Primăriei Capitalei. Ce nu se înțelege este că doamna respectivă descrie o situație ipotetică, adică s-ar fi putut întâmpla, dar Primăria nu a acceptat acele plăți în afara contractului și considerate supraevaluate”, a punctat primarul general al Capitalei.

„Majoritatea constructorilor pretextează că au muncit mai mult decât este prevăzut în contract. Poate uneori este adevărat, dar nu s-a plătit nimic de către Primărie. Doamna respectivă pretinde calomnios că prețul unei toalete a fost umflat, mințind că acel tarif este pentru un closet, nu pentru dotarea întregii încăperi de toaletă, care cuprinde: closet, chiuvetă, duș, calorifer, gresie, faianță, sistem de alarmare etc. Mergeți luni în spital să vedeți!”, a precizat Gabriela Firea.

Lavinia Coţofană, fostă directoare juridică a Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), a declarat că neregulile privind decontarea unor lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul „Victor Gomoiu” din Bucureşti au început în mandatul fostului primar Sorin Oprescu, dar au fost „perpetuate” în mandatul actualului primar general, Gabriela Firea, care nu a denunţat contractul.

Cookies