Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de încăpățânare. Motivul zâzaniei este pasajul de la Doamna Ghica

26 ian. 2022
334 Afișari
Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de încăpățânare. Motivul zâzaniei este pasajul de la Doamna Ghica
Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de încăpățânare. Motivul zâzaniei este pasajul de la Doamna Ghica. Sursa foto: Facebook

Fostul edil al Capitalei îl acuză pe actual primar general al Capitalei că este principalul vinovat pentru că pasajul de la Doamna Ghica din Sectorul 2 nu este gata, iar traficul din zonă este groaznic.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de încăpățânare

Fostul primar al Capitalei spune că Nicușor Dan s-a încăpățânat să închidă compania municipală care era implicată în proiect, mai exact compania de Consolidări și a decis să țină „aproape de faliment” Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal al proiectului.

Gabriela Firea se întreabă cine este răzpunzător pentru anul care s-a pierdut fără să se ia decizii, dar și cine răspunde pentru anul „de chin” pentru persoanele care locuiesc în zona pasajului.

„Nicușor Dan se laudă că a fost aleasă firma care va produce partea metalică a pasajului Doamna Ghica. Un an de zile nu s-a mișcat un pai pe acel șantier și acum vine primarul general să anunțe cu cinism că totul e în grafic, dar că mai durează încă un an.”, declară Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Motivul zâzaniei este pasajul de la Doamna Ghica

În completarea celor spuse mai sus, fostul edil al Capitalei îi transmite lui Nicușor Dan că, de fapt, situația nu este deloc roz, iar cel mai bine o cunosc atât bucureștenii care locuiesc în zona Doamna Ghica, cât și șoferii care au petrecut foarte mult timp în aglomerația ce se formează în intersecție.

În momentul în care actualul primar general al Capitalei a ajuns la PMB, tăblierul metalic era deja în lucru, spune Gabriela Firea. În momentul în care Compania Municipală Consolidări a intrat în faliment, nu a avut cine să mai plătească tăblierul, iar muncitorii nu au fost plătiți luni bine și șantierele au fost lăsate de izbeliște, a mai declarat fostul primar al Capitalei.

Gabriela Firea a postat și un videoclip, drept dovadă că tăblierul era în lucru din luna septembrie 2020, într-o fabrică românească.

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de încăpățânare. Motivul zâzaniei este pasajul de la Doamna Ghica

Cookies