Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a gestionat prost sistemul de termoficare din București: Unde e apa caldă din afișul tău?

28 sept. 2022
1269 afișări
Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a gestionat prost sistemul de termoficare din București: Unde e apa caldă din afișul tău?
Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a gestionat prost sistemul de termoficare din București: Unde e apa caldă din afișul tău? / Sursă foto: Facebook

Gabriela Firea îi adresează lui Nicușor Dan o nouă serie de reproșuri. De data aceasta fostul edil al capitalei îl acuză pe Nicușor Dan că nu și-a ținut promisiunea făcută în cadrul campaniei electorale.

Gabriela Firea îi amintește lui Nicușor Dan de promisiunea făcută bucureștenilor

La doi ani de când Nicușor Dan a fost ales în funcția de primar general al Capitalei, fostul edil îi atrage atenția că nu și-a îndeplinit nici până acum promisiunea făcută bucureștenilor. Gabriela Firea face referire la sloganul avut de Nicușor Dan în timpul campaniei electorale: „De pe 28 septembrie vei putea face duș!”.

În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul, a declarat Gabriela Firea.

Fostul primar al Bucureștiului a mai declarat că de doi ani lucrările la sistemul de termoficare bat pasul pe loc. Cu toate că Nicușor Dan a promis că vor fi reparați 100 km de conducte au fost înlocuiți doar 37 din aceștia.

Firea face și o comparație cu anul 2020, ultimul său an de mandat, când au fost înlocuiți aproape 75 de km de conducte.

„Nicușor Dan a gestionat catastrofal sistemul de termoficare”

Gabriela Firea în acuză pe actualul primar general al Capitalei că a gestionat prost sistemul de termoficare. Ca dovadă, aceasta susține că nu au fost folosiți cei 300 milioane de euro din fonduri europene nerambursabile ce au fost lăsați la dispoziția PMB.

Echipa mea a muncit patru ani la documentația pentru reabilitarea celor 200 km de conducte foarte degradate. Contractul a fost ținut la sertar de omul politic de tristă amintire Ludovic Orban doar ca să fie semnat de actualul primar general în primele zilele mandat. După doi ani de la alegeri, există riscul ca aceste fonduri să fie pierdute și munca echipei mele să fi fost în zadar, transmite fostul primar general.

De asemenea, Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că a câștigat alegerile prin minciuni și manipulare folosindu-se de una dintre cele mai arzătoare probleme alea Bucureștiului. În finalul mesajului, aceasta îi adresează edilului Capitalei următoarea întrebare: „Iată că a venit încă un 28 Septembrie! Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”.

Cookies