ÎN BUCUREȘTI

Gabriela Firea îi răspunde Ralucăi Turcan: „Doamna e insensibilă la greutățile semenilor”. Cu Netflix ați încercat?

Senatorul PSD, Gabriela Firea, i-a răspuns acuzaţiilor lansate de Raluca Turcan, ministrul Muncii, într-o postare pe Facebook cu privire la veniturile bugetarilor. Printre altele, Firea îi recomandă lui Turcan să nu mai scrie în miez de noapte pe rețeaua de socializare, ci să încerce cu Netflix.

Gabriela Firea îi răspunde Ralucăi Turcan

„Veniturile medicilor și profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda răspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilă la greutățile semenilor. Deh, e durā! E de dreapta!

În loc să se concentreze asupra harababurii pe care au creat-o și continuă să o creeze în domeniul Muncii, doamne scrie în miez de noapte pe Facebook! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?

Doamna ministru, faptul că ați promovat și susțineți un Memorandum care duce la scăderea veniturilor medicilor, profesorilor, pompierilor, polițiștilor etc.. nu e vina Gabrielei Firea!

Nici faptul că inițial l-ați negat!

Faptul că am făcut publice intențiile dumneavoastră, adică Memorandumul privind salarizarea, i-a determinat până și pe colegii dumneavoastră din Coaliție, de la USR, să declare public că nu îl susțin!

Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat!

Succes!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button