ARHIVA B365

Gabriela Firea, externată din spital: Sunt zile în care te poţi prăbuşi fără voie

Gabriela Firea a fost externată, la o săptămână după ce a ajuns de urgenţă la Spitalul clinic „DR. ION CANTACUZINO” şi a fost operată din cauza unei afecţiuni gastrointestinale.

Primarul Capitalei scrie într-un mesaj pe pagina ei de socializare despre faptul că în viaţă cumpenele nu se pot programa, că au fost zile în care s-a prăbuşit deşi toată lumea o ştia puternică. Firea mai spune că timp de trei luni a avut stări de rău după intervenţia din decembrie acum va urma un tratament, iar după o lună va reveni la Spitalul Cantacuzino, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Firea le-a mulţumit medicilor din spital pe care îi numeşte îngeri salvatori şi mai spune că cei care i-au dat putere să lupte au fost familia, prietenii şi colegii.

„A sosit si ziua mult asteptata a externarii din spital, dupa interventia chirurgicala de saptamana trecuta! Sunt momente in viata in care cuvintele sunt prea marunte pentru a descrie recunostinta pe care o port in suflet. Cumpenele nu se programeaza. Sunt zile in care te poti prabusi fara voie, desi toata lumea te stie puternic. Sunt ore in care totul scapa de sub control si minute decisive pentru tot ce va urma. Fara OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea si chiar viata mea.
Multumiri din tot sufletul desavarsitilor profesionisti si, in plus, oamenilor cu un caracter deosebit, care m-au salvat: Conf. Univ. Dr. Iulian Brezean – Managerul Spitalului Dr. I. Cantacuzino, Clinica de Chirurgie I.Juvara, Dr. Sorin Petrea – Director Medical, medic primar, Dr. Eduard Catrina – medic primar, Dr. Mihaela Valcu – medic primar, Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI. O echipa de chirurgi romani de talie internationala care fac minuni zilnic, intr-un spital din Bucuresti. Mii de multumiri intregului personal : asistente, infirmiere – competenti si umani. Cu toti bolnavii! Cu absolut toti!
Dupa starea de rau de 3 luni, ocluzia intestinala cu care am venit in urgenta joi seara, si cea de-a doua interventie chirurgicala efectuata (dupa cea laparoscopica din decembrie), urmeaza tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o luna de zile si revenirea la Spitalul Cantacuzino, la ingerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slava Domnului ca nu a fost o afectiune si mai grava sau cu urmari care sa fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament si mai indelungate!
Tin sa aduc multumiri inca o data medicilor extraordinari de la spitalele Colentina, Sanador si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, unde am realizat, de asemenea, mai multe investigatii medicale, din decembrie si pana acum.
Cum sa nu ai puterea sa lupti cu orice suferinta, cand ai aproape familia, prietenii din viata de zi cu zi dar si pe cei din taramul virtual, colegii. Sunt o norocoasa, din acest punct de vedere! Toata lumea s-a concentrat si la birou cat a putut mai bine, pentru a reusi sa trecem cu bine peste aceasta perioada grea.
Regret ca, din cauza perfuziilor, tratamentelor, etc, era complicat sa folosesc des telefonul, pentru a raspunde mesajelor de sustinere. O fac acum, inzecit!
Fireste, nimic nu este posibil fara Dumnezeu, caruia ii aduc multumiri neincetate din toata fiinta mea.
M-am simtit ocrotita in cele mai dificile momente si sunt bucuroasa ca nu am deznadajduit. Vorba de aur a duhovnicului sfant : „Rabdare, rabdare, rabdarica.. rabdarea este rupta din rai”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, alături de mai multe fotografii din spital.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button