Gabriela Firea, despre anularea Via Sport: În spatele activității sportive sunt interese comerciale

de:
26 iul. 2016
0 Afișari
Gabriela Firea, despre anularea Via Sport: În spatele activității sportive sunt interese comerciale

„Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că cred nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive„, a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului ”Sportul — disciplină cheie pentru dezvoltarea personală”, potrivit Agerpres.

CITEŞTE ŞI Primăria Capitalei a anulat evenimentul Via Sport, organizat pe Bulevardul Kiseleff

Ea a susținut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spațiu, ci să găsească soluții.

Am devenit o persoană ‘controversată’ în București din punct de vedere al susținerii activității sportive pe bulevardul Kiseleff. (…) Când militezi pentru o activitate sportivă, găsești soluții pentru a desfășura acea activitate și nu te prevalezi doar de un spațiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activității sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă„, a mai spus edilul Capitalei.

Cookies