Gabriela Firea continuă atacurile la adresa coaliției de guvernare. „La firul ierbii, e jale!”, spune fostul primar al Bucureștiului

12 aug. 2021
113 Afișari
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa coaliției de guvernare. „La firul ierbii, e jale!”, spune fostul primar al Bucureștiului
Gabriela Firea continuă atacurile la adresa coaliției de guvernare. „La firul ierbii, e jale!”, spune fostul primar al Bucureștiului. Sursa foto: Facebook

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook o nouă serie de ironii la adresa actualei guvernări și conduceri a Capitalei, dar și un videoclip din apropierea Liceului Economic „A.D Xenopol” din București, în care se pot surprinde mai mulți saci de gunoi, un copac uscat căzut. dar și mai multe gunoaie menajere pe marginea trotuarului, totul pe un mic spațiu verde.

Nu este un lucru nou faptul că Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, este nemulțumită de actuala conducere a Bucureștiului dar și de actuala coaliție de guvernare. Aceasta a realizat o postare pe pagina sa de Facebook în care ironizează primarul Bucureștiului dar și conducerea Partidului Național Liberal. Mai mult, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care surprinde mai mulți saci de gunoi lăsați pe un spațiu verde din apropierea liceului „A.D. Xenopol” din București.

„Așa arată „Noul București”, spune, ironic, Gabriela Firea

Fostul edil nu se ferește să comenteze în mod batjocoritor videoclipul pe care la postat, declarând că se pot observa „super-pregătirile” pentru noul an școlar, mai ales că imaginile sunt surprinse în zona Cartierului Armenesc, la scurtă distanță de centrul Bucureștiului, și gunoaiele sunt depozitate chiar pe marginea drumului, „la vedere”.

„Așa arată zona de lângă Liceul economic A.D. Xenopol din București. Super-pregătiri pentru începerea anului școlar! Prin centru. La vedere.”, a scris Gabriela Firea.

Mai mult, aceasta face aluzie la sloganul din campania electorală a actualului primar, Nicușor Dan, care a fost „Noul București”, asociind această imagine cu actuala conducere a orașului, dar și cu cei pe care Firea îi numește „specialiști de dreapta”.

„Așa arată “Noul Bucuresti” promis de așa-zișii “specialiști de dreapta”!”, a mai spus, ironic, Firea.

„La firul ierbii, e jale!”, susține fostul primar al Bucureștiului

Gabriela Firea îi încurajează, ironic, pe cei din coaliția de guvernare să își continue scandalurile din interiorul partidelor, dar și să continue cu declarațiile „stupefiante”, potrivit fostului primar, privind ce nivel de trai ridicat au românii. Aceasta din urmă pare să fie o înțepătură la adresa premierului Florin Cîțu și la declarațiile sale pe tema scumpirilor, ratei inflației și nivelului de trai.

„Dați-o înainte cu luptele interne din partidele voastre, cu scheleții din dulapuri, cu răfuielile, cu declarațiile stupefiante despre cât de bine le merge românilor!
În rest, la firul ierbii, e jale!
Avem o țară! Cum o mai salvăm de falșii salvatori?!”, a scris, Firea, în încheierea postării sale.

Cookies