Gabriela Firea condamnă „explozia facturilor la energie și gaze”. „Se bat doar pentru funcții și privilegii, nu pentru români!”

09 sept. 2021
179 Afișari
Gabriela Firea condamnă „explozia facturilor la energie și gaze”. „Se bat doar pentru funcții și privilegii, nu pentru români!”
Gabriela Firea condamnă „explozia facturilor la energie și gaze”. „Se bat doar pentru funcții și privilegii, nu pentru români!”. Sursa foto: Facebook

Senatorul PSD, Gabriela Firea a anunțat joi, pe pagina sa de Facebook, că a fost votată în Parlament înființarea unei comisii de anchetă ce va avea ca scop analizarea creșterii bruște a facturilor, fapt care i-ar pune în mare dificultate pe o bună parte dintre români.

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, continuă să își manifeste nemulțumirea accentuată față de actualul Guvern și de măsurile luate de executiv. Prin urmare, aceasta a scris în cursul zilei de joi o postare pe pagina sa de Facebook în care condamnă „acțiunile de criminalitate economică” ale puterii „de dreapta”, motiv pentru care aceasta a votat în Parlament înființarea unei comisii ce avea ca scop anchetarea motivelor din spatele „exploziei” pe care au suferit-o facturile la căldură și electricitate în ultimul timp.

„Am votat acum înfiintarea Comisiei de anchetā pentru explozia facturilor la energie si gaze! Toti cei vinovati trebuie trasi la rāspundere! TOTI! Românii trebuie protejati de actiunile de criminalitate economica ale puterii “de dreapta”!”, a scris Gabriela Firea.

„Se bat doar pentru funcții și privilegii, nu pentru români!”, spune Gabriela Firea

Firea îi acuză pe actualii guvernanți de lipsă de implicare împotriva „măsurilor aberante” care au condus la creșterea „până la cer” a prețurilor și implicit a facturilor. Mai mult, aceasta îi acuză că au „tăcut mâlc”, și că nu îi interesează bunăstarea cetățenilor, ci se „bat doar pentru funcții și privilegii”.

„Încercarea “purilor” de a se extrage din vinovātie este ridicolā! Nu s-au opus absolut deloc în interiorul guvernului māsurilor aberante care au dus la cresterea pânā la cer a preturilor la toate produsele si serviciile, mai ales la utilitati : curent electric, gaze, alimentare cu apā, termie dar si alimente, medicamente! Au tācut mâlc!
Se bat doar pentru functii si privilegii, nu pentru români!”, a adăugat fostul primar al Bucureștiului.

Ce urmărește actuala conducere, în viziunea Gabrielei Firea

În continuarea postării, senatorul PSD acuză executivul că urmărește de fapt „sărăcirea românilor” și „îmbogățirea firmelor de consultanță tovarășe și prietene!”. Mai mult, Firea a precizat că actuala conducere nu s-a „bătut” pentru mărirea alocațiilor.

„În plus, cei care vor sa ne convinga, din nou, de “neprihānirea” lor politica nu s-au batut alaturi de noi pentru a majora ALOCATIILE copiilor!
Nu le-a pasat nici de cei mici, nici de pensionari, nici de mediul de afaceri grav afectat!
Acum se zbat sā se întoarca la butoane, sā faca ce stiu ei mai bine : saracirea românilor dar îmbogatirea firmelor de consultanta tovarase si prietene!”, a precizat Gabriela Firea în încheierea postării.

Cookies