ESENTIAL

Gabriela Firea atacă guvernarea și vorbește despre veniturile românilor. „În timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale!”

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a lansat, din nou, un atac la adresa celor din coaliția de guvernare. Firea îi acuză pe cei din PNL și USR că nu se gândesc la problemele reale ale românilor și fac „circ, pentru că nici pâine nu e”.

Gabriela Firea atacă guvernarea și vorbește despre veniturile românilor

Firea a transmis un mesaj pe Facebook în care le transmite „băieților de la guvernare” că, în timp ce „își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad, românii fac foamea și mor prin spitale”.

„Circ, pentru că nici pâine nu e! În timp ce băiețeii de la guvernare își dau cu trotinetele în cap, veniturile românilor scad de pe o zi pe alta, unii ajung în șomaj, alții lucrează cu jumătate de normă, altora li se micșorează salariile!

În vreme ce USR și PNL se amenință reciproc că își iau jucăriile și pleacă, în România nu mai găsești loc liber la analize gratuite, până în… iunie.

Ai bani, faci analizele contra cost, nu mai ai, te rogi să nu mori până când găsești loc la analize.

Doar ne-a spus Cîțu că Sănătatea nu e prioritate, iar Vlăduț Voiculescu a acceptat scăderea bugetului Sănătății, doar ca să obțină o funcție.

Acestea sunt problemele reale ale românilor, dragi politicieni de la PNL și USR, nu faptul că vă dați voi cu poșetele în cap, ca fetele, sau că vă puneți iubitele să vă apere pe Facebook, insinuând că ați fi Mesia!

Iar în timp ce voi faceți asta cu burta plină, românii fac foamea și mor prin spitale!

Fără pițiponci la guvernare!”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Gabriela Firea


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button