Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Nicușor Dan după ce acesta își ia concediu. „Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise etc… El poate!”

03 aug. 2021
151 Afișari
Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Nicușor Dan după ce acesta își ia concediu. „Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise etc... El poate!”
Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Nicușor Dan după ce acesta își ia concediu. „Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise etc... El poate!”. Sursa foto: Facebook

Fostul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat pe pagina sa de Facebook decizia actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan, de a pleca în concediu timp de trei săptămâni. Aceasta condamnă faptul că Dan a ales să plece în vacanță deși Capitala se confruntă cu mai multe probleme presante.

Gabriela Firea, fostul Primar General al Bucureștiului, s-a arătat extrem de nemulțumită de faptul că actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, a luat decizia de a intra în concediu preț de trei săptămâni, deși, spune Firea, de săptămâni bune, cetățenii se confruntă cu fel de fel de probleme ce nu ar trebui să existe într-o capitală europeană, precum criza gunoaielor, sau a țânțarilor, sau a șobolanilor, potrivit Antena 3.

Gabriela Firea este de părere că ar fi fost criticată mult mai dur în cazul în care ea ar fi luat o astfel de decizie

Fostul edil este de părere că ea nu ar fi avut parte de același tratament de care se bucură Nicușor Dan din partea opiniei publice, aceasta consideră că ar fi fost judecată mult mai aspru. Astfel, Gabriela Firea le-a propus urmăritorilor săi de pe Facebook un exercițiu de imaginație – cum ar fi fost ca ea, în perioada în care era primar, să își ia concediu 3 săptămâni în toiul verii, cu criza șobolanilor și cea a gunoaielor în plină desfășurare, aluzie la actualul primar, Nicușor Dan.

„Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate”, a scris Firea pe o rețea de socializare.

Nicușor Dan a desființat în această săptămână două companii municipale înființate de Gabriela Firea

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, luni, în ședința începută încă de la ora 10, lichidarea a două dintre companiile municipale create de PMB în madatul Gabrielei Firea, Cimitire Bucureşti SA (care ar fi vizată de achiziționarea ilegală a unor terenuri spune Nicușor Dan) şi Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA. De asemenea, a început şi demararea insolvenţei pentru a treia, Pază şi Securitate Bucureşti SA, despre care actualul edil spune că nu este folosită, iar Primăria contractează chiar și în prezent pază de la o serie de firme private. În aceeași ședință au fost stabilite și salariile pentru administratorii speciali de la companiile municipale Consolidări SA şi Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA.

 

Cookies