Gabriela Firea anunţă două soluţii tehnice pentru Spitalul Metropolitan. VEZI DETALII

de:
24 iul. 2019
1 Afișari
Gabriela Firea anunţă două soluţii tehnice pentru Spitalul Metropolitan. VEZI DETALII

„Spitalul metropolitan prinde contur – Trustul de Clădiri Metropolitane tratează două soluţii tehnice pentru acest obiectiv. Demersurile pentru viitorul spital metropolitan avansează rapid, după ce, în luna aprilie, Primăria Capitalei a alocat bugetul pentru primele etape ale acestui proiect, iar în luna mai a atribuit Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate. Mă bucur că ajungem la o nouă etapă cu acest proiect în care am crezut încă de la început, spitalul metropolitan, o investiţie extrem de importantă pentru bucureşteni şi nu numai. Trustul de Clădiri Metropolitane ne-a prezentat cele două soluţii tehnice pe care le tratează şi pe care le va propune municipalităţii. Acest lucru înseamnă că în această toamnă putem aduce în şedinţa Consiliului General pentru aprobare indicatorii tehnico-economici”, a scris Firea, miercuri, pe Facebook.

Ea a adăugat că pasul următor este organizarea procedurii pentru realizarea proiectului tehnic şi apoi pentru execuţia investiţiei.

„Ţinta noastră este ca în primăvara anului următor să începem lucrările. Spitalul metropolitan va răspunde tuturor cerinţelor şi exigenţelor din domeniul sănătăţii. Investiţia vizată de Primăria Capitalei presupune atât zona medicală, cât şi un centru de excelenţă şi funcţii complementare, cum ar fi spaţii de cazare pentru însoţitori. Soluţiile tehnice tratează un număr între 800 – 1.000 de paturi. Terenul aferent investiţiei se află în proprietatea Primăriei Capitalei şi se află în zona de Nord a Capitalei”, a menţionat Gabriela Firea.

Cookies