Gabriela Firea anunță că vrea un nou mandat la Primăria Capitalei

08 nov. 2021
77 afișări
Gabriela Firea anunță că vrea un nou mandat la Primăria Capitalei
Gabriela Firea anunță că vrea un nou mandat la Primăria Capitalei

Gabriela Firea vrea să se întoarcă la Primăria Capitalei. Fostul primar al Bucureștiului a declarat, duminică seară, că şi-ar dori să candideze pentru un nou mandat de primar general al Capitalei la viitoarele alegeri locale care au loc în 2024.

Gabriela Firea a făcut acest anunț în condițiile în care numele său a fost vehiculat pentru postul de ministru al Muncii. Liderul PSD București consideră că are colegi mult mai bine pregătiţi pentru preluarea acestui portofoliu și că nu își dorește să preia acest minister.

“Mi-aş dori în trei ani să candidez din nou la Primăria Capitalei, dacă voi fi sănătoasă. Cât priveşte portofoliile, în funcţie de ce vor decide colegii mei, social democraţi, în următoarele şedinţe, dacă pot fi utilă undeva, discutăm, dar nu îmi doresc în mod pragmatic sau esenţial acest lucru”, a precizat fostul edil general la postul la România TV, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea a fost primar PSD al Bucureștiului între anii 2016-2020 și a pierdut alegerile în fața lui Nicușor Dan, candidat independent susținut de coaliția de dreapta PNL-USR PLUS.

După ce și-a încheiat mandatul de primar, cu datorii și conturi blocate ale municipalității, Firea și-a asumat rolul de critic fervent al actualului edil, în special în comentariile sale de pe Facebook.

 

Cookies