Gabriela Firea, anunț despre candidatura la prezidenţiale

de:
06 feb. 2019
0 Afișari
Gabriela Firea, anunț despre candidatura la prezidenţiale

„Priveam și eu la un post de televiziune declarațiile care păreau foarte ferme ale unui domn profesor, sociolog, analist care scotea din burtă tot felul de informații despre mine. Pur și simplu m-a dezamăgit. Putea să mă sune și să mă întrebe. Nu este nimic adevărat, nici că m-am gândit, nici că am luat în calcul așa ceva. Nu am vorbit cu domnul Ponta nici acest subiect, nici alt subiect. Probabil că face parte din planul de denigrare a mea.

Ce am spus eu este că, având în vedere că domnul Dragnea îmi face viață imposibilă la Primăria Capitalei, am spus la supărare că, dacă tot îmi face dumnealui viață un calvar, o să vin și eu după dumnealui oriunde va candida. Și dacă va candida la Teleorman, mă voi duce și eu și mă voi înscrie”, a declarat Firea.

Gabriela Firea anunță ÎN PREMIERĂ posibilitatea de a pleca din PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lansează un nou atac virulent la adresa Guvernului și a lui Liviu Dragnea, dar are un mesaj și pentru Mihai Fifor, cel care spunea că Primăria Capitalei va primi bani în plus prin Legea Bugetului. Firea face o precizare importantă și îl numește pe Fifor „încă coleg de partid”, fiind pentru prima dată când enunță public posibilitatea de pleca din PSD.

„Prin noua paradigmă a bugetului gândită la Ministerul de Finanțe se încalcă mai multe legi. Am pregătit un material cu un conținut juridic pe care îl voi transmite la Guvern și Parlament. Funcționarii și demnitarii trebuie să țină cont de ceea ce semnează, pentru că ei vor fi cei care vor plăti, pentru că, totuși, chiar dacă vrei să te răzbuni pe un om trebuie să respecți legile în vigoare.

Persoana care vrea să mă pedepească pe mine politic a luat această decizie și nu mai ține cont de legi pentru că vrea să mă pună pe mine într-o lumină proastă în ochii bucureștenilor.

Mă uit la televizor și deja nu mai știu cum să explic. Domnul Fifor, fost ministru al Apărării, afirma ritos că de la Primăria Capitalei nu se taie fonduri, ba se suplimentează cu 200 de milioane de lei.

Îi transmit colegului meu, încă, de partid că tot ceea ce transmit eu poate fi verificat, iar evidențele sunt foarte clare.”, a declarat Gabriela Firea.

Cookies