Gabriela Firea aduce acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan și deplânge situația din Capitală. „Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură”

15 oct. 2021
318 Afișari
Gabriela Firea aduce acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan și deplânge situația din Capitală. „Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură”
Gabriela Firea aduce acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan și deplânge situația din Capitală. „Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură”. Sursa foto: Playtech

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, continuă șirul de postări împotriva actualului primar, Nicușor Dan, dar și a echipei sale. Actualul senator spune că actuala conducere a Bucureștiului nu a rezolvat în niciun fel situația apei calde și a căldurii, astfel că bucureștenii se pot aștepta la o iarnă dificilă, în care căldura se va acorda „cu porția”, potrivit Gabrielei Firea.

Atacurile lansate de Gabriela Firea la adresa actualei conduceri a Bucureștiului nu încetează, dovadă fiind postările regulate pe care aceasta le distribuie pe pagina personală de Facebook. Cea mai nouă postare de acest fel a apărut chiar în cursul zilei de vineri, iar cu această ocazie fostul primar a deplâns soarta mai multor sute de mii de cetățeni din Capitală, care în acest moment au probleme cu apa caldă și căldura.

„Cum va fi când scad temperaturile? Îngheț afară, îngheț în case”, spune Firea

Fostul primar al Capitalei a precizat că raportul cu avarii al Termoenergetica București numără în acest moment nu mai puțin de 29 de pagini, „mai multe ca niciodată”, potrivit acesteia. De asemenea, Gabriela Firea a ironizat faptul că, deși Nicușor Dan le-a promis cetățenilor apă caldă în cazul în care îl vor vota la alegerile locale, „dușul e tot rece”.

„Minciuna are, întotdeauna, picioare scurte. Sute de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură. Sunt 29 de pagini de avarii, în tot Bucureștiul. Mai multe ca niciodată. Cum va fi când temperaturile vor scădea drastic? Îngheț afară, îngheț în case.

Nicușor Dan și susținătorii lui v-au promis apă caldă și căldură dacă nu mă votați pe mine. A trecut un an de atunci, iar dușul e tot rece. Ce păcat…
Nu a făcut NIMIC nici măcar cu munca echipei mele de aproape patru ani.
S-a împăunat, a semnat contractul de 300 milioane de euro fonduri europene muncit de noi, și atât.

Nicio lucrare nu a început într-un an!
Gurile rele spun că nu au venit la licitații firmele care trebuie….îi preocupă să câștige sponsorii lor, nu să rezolve urgent pentru cetățeni..
Să sperăm că va face mai mult cu subvenția la căldură.”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea declară că cea mai rea situație este în nordul și în vestul Capitalei

Actualul senator PSD a atras atenția asupra situației din vestul Capitalei, zonă „înroșită” pe hartă din cauza avariilor, potrivit acesteia. De asemenea, sute de blocuri din Sectorul 1 au o problemă când vine vorba de agentul termic, acest lucru fiind cauzat de faptul că CET Grivița nu funcționează.

„Să iasă dl primar de unde e ascuns și să le spună clar bucureștenilor cât vor plăti iarna asta pentru căldura pe care oricum o au cu porția.
Cea mai gravă situație este acum în Sectoarele 5 și 6, unde sute de blocuri sunt afectate de lipsa căldurii.
Harta avariilor este înroșită în Vestul Capitalei. Și suntem abia la începutul sezonului rece, în sistem presiunea nu este mare și agentul termic nu pleacă la o temperatură foarte ridicată din CET-uri.

În Sectorul 1, numai în cartierele Aviației, Bucureștii Noi și Grivița sunt peste 200 de blocuri unde căldura ajunge sub parametri sau lipsește cu desăvârșire de zile întregi.
Alta ar fi fost situația dacă CET Grivița ar fi funcționat. Dar nu, centrala e oprită dintr-o decizie politică de neînțeles.

Pentru Primarul Sectorului 1 pare că nu contează că oamenii îngheață în case. Probabil se gândește că se rezolvă totul cu o haină-n plus.
Din luna APRILIE, adică de ȘASE LUNI, primarul a ținut proiectul de buget pe birou!”, a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea a încheiat tranșant postarea „Rușinos! Inuman! Fără inimă!

Fostul primar susține că bugetul CET Grivița a fost aprobat în ședința Consiliului Local Sector 1 de-abia în ședința din această săptămână, și asta la solicitarea consilierilor PSD, a adăugat aceasta.

„O bătaie de joc la adresa bucureștenilor!
Abia săptămâna asta, bugetul CET Grivița a fost aprobat în ședința Consiliului Local Sector 1, la solicitarea consilierilor PSD.
Rușinos! Inuman! Fără inimă! Dispreț și nepăsare față de cetăteni!”, a încheiat Gabriela Firea postarea sa.

Cookies